Min varukorg

Nya tillskottet Andris är arkitekternas bollplank

Utmaningar och tekniska lösningar är Andris Bakkens drivkraft. Han hamnade i branschen via en kompis kompis 1991. Idag är han en av Sun Offs nya experter för arkitekt- och projektmarknaden.Vad är din roll på Sun Off och hur ser den ut?
– Min huvudroll är större projekt och att ha ansvaret över säljprocessen. Jag fungerar även som support gällande rent tekniska frågor, och kommer vara bollplank för arkitekter och projektledare.    

Finns det något som arkitekter eller projektledare bör veta när man jobbar tillsammans med er?
– Som arkitektsupport tycker vi om att vara med tidigt i processen. Då får vi mer tid till att kunna hjälpa arkitekterna och projektmarknaden att hitta unika lösningar för projekten. Sen blir det nästan alltid snabba vändningar och många bollar i luften under projektets gång, men för oss är kommunikation A och O. Vi försöker vara så tydliga som möjligt.

Var hittar du ny inspiration till dig själv och projektmarknaden idag?
– Jag är väldigt nyfiken och är en sån som vill lära sig allt. De senaste åren har det hänt så mycket med energifrågan, och den är så stor idag att vikten av solskydd är mer relevant. Frågor om vilka solskydd som är bra i förhållande till energi och komfort dyker oftast upp i våra projekt, och just den tekniska utvecklingen driver mig. 

Har du någon favoritlösning just nu?
– Svårt att plocka ut en speciell, olika jobb leder till olika utmaningar. Men att lösa de kraven som ställs, utmana sig själv och få till det på bästa sätt är alltid härligt.

Kontakta Andris Bakken

Andris Bakken
Projektsäljare B2B
0392-387 05
andris.bakken@sunoff.se

Hitta din närmaste butik

Se alla referenser