Min varukorg
Toggle Nav

Arkitekt och Projekt

Välkommen till Sun Off:s sida för större projekt tillika även ingång för arkitekter! Här finns ett stort urval av produkter som lämpar sig särskilt bra för större projekt såsom offentliga byggnader, större företag etc. men här finns även bra hjälpmedel för dig som är arkitekt, som behöver inspiration och/eller vägledning inom solskyddsprodukter, dess tillämpbarhet i olika miljöer samt även ingående information om hur olika vävar kan ge olika resultat beroende på färg och utformning.

Sun Off har lång erfarenhet av att vara en naturlig samarbetspartner när det gäller olika solskyddslösningar. Våra produkter monteras på nybyggnationer som exempelvis Hamnkontoret i Göteborgs hamninlopp och Nya Kungälvs sjukhus, men vi har även produkter som passar klassiska byggnader såsom exempelvis Vincompagniet i Tidaholm eller olika city-fastigheter som uppfördes i slutet på 1800-talet eller början av 1900-talet, oavsett design och tidsepok kan vi hjälpa till med att anpassa våra produkter för att passa in på alla slags fastigheter för att ge ett stilfullt och tidstypiskt resultat.

Vincompagniet

Hamnkontoret – Göteborg

Internt i Sun Off har vi mer än 40-års samlad erfarenhet av solskydd, vi har medarbetare som är proffs på både att rita och anpassa produkter för specifika ändamål och vi har även proffs för montering och service – för oss är ett projekt ett alltid pågående arbete där vi med regelbunden kontinuitet vill säkerställa att solskyddslösningarna fungerar oavsett årstid och ålder. De flesta produkter tillverkas hos vårat systerföretag Nimex, genom att ha produktionen nära kopplad till Sun Off kan vi säkerställa kvalitét och service då all design och produktion sker i gemensamma lokaler i Mullsjö strax nordväst om Jönköping.

Se alla referenser

Hitta din närmsta butik