Min varukorg
Rullgardiner

Ska du köpa rullgardiner & mörkläggningsgardiner?

Vill du sova bättre om nätterna, få det svalare hemma och samtidigt hitta en solavskärmning som du kan matcha med din inredning? Då är våra rullgardiner och mörkläggningsgardiner ett bra val. Vi ger dig stora möjligheter att sätta en personlig prägel på dina rullgardiner eller mörkläggningsgardiner med olika färger och mönster. Under årets mörkare månader fungerar rullgardinen också som ett effektivt insynsskydd när du har tänt belysningen hemma.

Manövrering ?
  1. Kulkedja
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

Fallande ordning
Rullgardin

Rullgardin

Rullgardin

En stilren rullgardin som finns i hundratals olika vävar, kulörer och texturer. Den regleras med kulkedja eller fjäderdrag eller kan kompletteras med sidostyrning eller motordrift. Du kan också välja om du vill ha rullgardinen över- eller underrullad och en stilren kassett finns som tillval.

Minbredd 70 cm | Maxbredd 400 cm


Svensktillverkad
Rullgardin L

Rullgardin L

Rullgardin

Kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier, och kan fås ända upp till 3 meter bred. Du reglerar rullgardinen med en kulkedja och du kan välja bland ett stort urval av vävar i olika kulörer och texturer. Du väljer också om du vill ha under- eller överrullande gardin. Gardinen kan kompletteras med vevreglage alternativt motordrift och du kan med fördel välja till en stilren kassett.

Minbredd 100 cm | Maxbredd 300 cm


Svensktillverkad
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

Fallande ordning