Min varukorg

Markiser för alla miljöer

Oavsett vilken typ av markis du söker, så har vi något för dig; från större terrassmarkiser och terrasstak till fönstermarkiser, screenmarkiser och korgmarkiser. Alla produkter tillverkas utifrån din beställning, vilket gör att du kan anpassa markiserna helt efter ditt hus såväl som dina behov och önskemål. Med flera hundra vävar i olika strukturer och kulörer, liksom valfri RAL-kulör till profilerna så är möjligheterna närmast oändliga. Dessutom väljer du själv hur du vill manövrera din markis: manuellt med vev, med hjälp av ett enkelt knapptryck på en fjärrkontroll eller via sol- och vindavkänning. 

Läs nedan om våra olika markiser.

Terrassmarkiser

Terrassmarkiser

Förläng säsongen och skapa ett skönt uterum på terrassen, altanen eller uteplatsen. Vi har flera olika modeller av terrassmarkiser, och du väljer den som passar ditt hus, din terrass och dina önskemål bäst. Alla modeller kan måttanpassas och fås i valfri väv och kulör samt kompletteras med smarta lösningar som väderskyddande kassetter, fjärrstyrning, sol- och vindautomatik och LED-belysning.  

Se alla terrassmarkiser här.

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser

Med klassiska fönstermarkiser kan du enkelt skapa en trivsam inomhusmiljö, och samtidigt addera en ny detalj till ditt hus. Du har flera olika varianter och en stor mängd kulörer och utföranden att välja mellan, och de flesta av våra fönstermarkiser kan kompletteras med motordrift, vilken manövreras med fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Se alla fönstermarkiser här.

Screenmarkiser

Screenmarkiser

Screenmarkiser är mycket effektivt sätt att hålla inomhustemperaturen nere. Screenväven finns i olika texturer och genomsiktlighet, vilket gör att du kan välja hur mycket du vill se ut när screenmarkisen är nedfälld. Samtidigt är screenmarkiser ett effektivt skydd mot insyn utifrån. 

Se alla screenmarkiser här.

Terrasstak

Terrasstak

Med ett terrasstak kan du skapa känslan av ett stilrent uterum. Dess stabila konstruktion gör att taket passar bra i miljöer som är särskilt utsatta för väder och vind, eller om du vill ha ett flexibelt tak över en större terrassyta. Terrasstaket kan monteras fristående eller i direkt anslutning till en fasad eller ett takutsprång. 

Se alla terrasstak här.

Markisoletter

Markisoletter

På ett smart sätt kombinerar markisoletten både screengardinen och den klassiska fönstermarkisen. Modellen passar särskilt bra till högre fönster samt fönsterpartier där glaset löper från golv till tak, och den skapar både solavskärmning och insynsskydd samtidigt som den ger dig möjlighet att se ut.

Se alla markisoletter här.

Korgmarkiser

Korgmarkiser

Korgmarkisens rundade form skapar en klassisk och välkomnande känsla kring fönstren. Korgmarkiser används med fördel till restauranger, caféer, butiker och villor om du vill skapa en välkomnande, rustik och traditionell känsla.

Se alla korgmarkiser här.