Laddar ...

Komplett utbud av markiser i Göteborg

Ska du köpa markiser hittar du ett heltäckande och högkvalitativt sortiment hos Sun Off i Göteborg. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för behaglig skugga under soliga dagar.

Stilrena och effektiva markiser i Göteborg
Sun Off i Göteborg erbjuder effektiva och snygga markiser för alla typer av hus och utomhusytor. I vår butik och showroom kan du titta närmare på bland annat terrassmarkiser, fönstermarkiser, screenmarkiser och balkongmarkiser. Är du ute efter andra typer av solskydd har vi även lösningar som rullgardiner, plisségardiner, mörkläggningsgardiner och persienner. Besök oss så hjälper vi dig att anpassa dina solskydd utefter dina behov. Vi vänder oss till både projektmarknaden och privatpersoner, och kan bistå med allt från tips och rådgivning till projektering och montering.

Sunoff markiser Göteborg
Sunoff markiser Göteborg
Sunoff markiser Göteborg

Terrassmarkiser
Terrassmarkiser ger ett mycket effektivt skydd mot solen och en ”rumslig” känsla på uteplatsen. Resultatet är skön svalka utomhus, men även att solstrålarna stoppas från att värma upp huset invändigt. Våra svensktillverkade markiser finns i olika storlekar och designmässiga utföranden, och det är också möjligt att välja smarta lösningar som fjärrstyrning och sol- och vindautomatik. Matcha väven mot huset genom någon av de hundratals olika färger som Sun Off erbjuder och låna hem prover om du vill fundera i lugn och ro. När du har bestämt dig måttanpassar vi markisen och tillverkar den efter dina önskemål.

Fönstermarkiser
Fönstermarkiser är en flexibel lösning som gör det smidigt för dig att reglera ljusflödet i rummen innanför. I ett och samma solskydd får du skydd mot värme och insyn, samtidigt som du undviker att golv, möbler och väggar blir blekta av solen. Våra fönstermarkiser finns en mängd olika stilar och storlekar, vilket gör det lätt att välja en variant som passar perfekt till dina fönster och din husfasad. En stor fördel är att solstrålarna hindras från att nå fönstret, vilket gör att inomhustemperaturen kan sänkas med flera grader. Vill du göra det extra smidigt väljer du motorstyrning med fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik som styr markiserna utan att du behöver göra någonting.

Screenmarkiser
Screenmarkisen täcker fönstret uppifrån och ner och har blivit populär tack vare sin stilrena utformning som gör ett diskret intryck på fasaden. Det är också ett av de absolut effektivaste solskydden för att hålla inomhustemperaturen på en behaglig nivå när solen skiner. Screenmarkisens konstruktion gör också att den passar särskilt bra för vindutsatta hus. Vävarna är slitstarka, värmereflekterande och kan fås i olika grader av transparens. Därmed kan du se ut från insidan och samtidig begränsa insynen i hemmet. Kopplas markiserna till sol- och vindautomatik fälls de ned vid sol och fälls in vid regn eller blåst för minsta möjliga slitage.

Markisoletter
Markisoletter är en kombination av en klassisk fönstermarkis och en stilren screenmarkis. Det slimmade solskyddet går vertikalt längs med fönstret och vinklas sedan utåt. Solavskärmningen blir effektiv och ljusinsläppet behagligt, utan att du bjuder på insyn från utsidan. Den vindtåliga konstruktionen passar perfekt till höga fönster med glas från golv till tak och till hus i blåsiga kustområden. Vill du slippa manuell hantering kan sol- och vindautomatik installeras, vilket gör att en sensor styr utfällning vid sol och infällning vid regn och blåst. Välj bland hundratals olika färger och få markisoletter som matchar huset i stil och färg.

Korgmarkiser
Korgmarkisen är ett klassiskt solskydd med den karaktäristiska runda korgformen. Valfriheten är stor när det gäller färger och mönster, och det går att få kappan i både rakt och ”trappat” utförande. Korgmarkiser kan monteras i antingen fast läge eller som uppdragbar markis som sköts med draglina, vev eller motor. Vill du att markisen sköter sig själv är sol- och vindautomatik den absolut smidigaste lösningen. Då fälls solskyddet ut vid sol och in vid regn eller hård vind.