Laddar ...

Din expert på markiser i Helsingborg

Ska du köpa markiser har Sun Off i Helsingborg allt du behöver. Vi guidar dig till det bästa valet i vårt breda utbud av terrassmarkiser, screenmarkiser, fönstermarkiser och korgmarkiser.

Hitta dina markiser i Helsingborg
Besök Sun Off i Helsingborg och hitta allt inom markiser i vår butik och vårt showroom. Vi erbjuder svensktillverkade produkter av högsta kvalitet och ger dig tips om modeller, färger och passande markisväv. Markiserna kan måttanpassas efter dina fönster och vi hjälper även till med projektering och montering. Behöver du andra typer av solskydd kan du naturligtvis även köpa rullgardiner, persienner, plisségardiner och andra utvändiga och invändiga lösningar hos oss.

Sunoff markiser Helsingborg
Sunoff markiser Helsingborg
Sunoff markiser Helsingborg

Terrassmarkiser
En terrassmarkis skapar skön skugga och svalka utomhus, men stoppar även solen från att värma upp insidan av huset. Sun Off erbjuder ett brett utbud av terrassmarkiser som gör det möjligt att välja färg och markisväv som passar din smak. Ta hjälp av våra rekommendationer vid ett hembesök och få en måttanpassad produkt som tillverkas utifrån dina önskemål och förutsättningar. Markiserna kan manövreras för hand eller med fjärrkontroll, men ett tips om vill du ha en riktigt smidig lösning är att välja sol- och vindautomatik. Då sköts solskyddets ut- och infällning helt utan manuell hantering.

Fönstermarkiser
Med en fönstermarkis får du ett flexibelt solskydd som enkelt låter dig styra ljusinsläppet under dagen. Sun Off har fönstermarkiser i olika storlekar och konstruktioner – från mindre modeller som kan integreras i fasaden till mer robusta varianter som är utformade för breda fönster. Oavsett vilken modell du efterfrågar, måttanpassar vi den exakt efter dina önskemål. Fönstermarkiser hindrar värmeinstrålning på ett effektivt sätt eftersom solstrålarna stoppas redan innan de når fönstret. Inomhustemperaturen kan därmed sänkas med flera grader under soliga perioder. Vill du ha full kontroll på ditt invändiga klimat även när du inte är hemma, väljer du med fördel sol- och vindautomatik.

Screenmarkiser
Välj en screenmarkis och du får ett smart, vindtåligt och stilrent solskydd som inte sticker ut på fasaden. Likt en rullgardin löper screenmarkiser hela vägen längs med fönstret och det är ett av de effektivaste solskydden när det gäller att hålla nere inomhustemperaturen. Vill du kunna se ut genom markisen är det möjligt att välja en väv med hög transparens som ger bra utsikt, samtidigt som insynen begränsas. Precis som med övriga markiser går det att välja sol- och vindautomatik som ser till att markiserna fälls ned vid sol och upp vid regn och blåst för att skydda mot slitage.

Markisoletter
Markisoletter är en kombination av fönstermarkisens och screenmarkisens egenskaper och utseende. Den löper vertikalt längs med fönstret och går sedan i vinkel utåt, vilket ger en pålitlig solavskärmning och ett behagligt ljusinsläpp invändigt. Markisoletter har en slimmad, vindtålig konstruktion och passar särskilt bra till hus som utsätts för mycket blåst, exempelvis i kustområden. Det är också ett perfekt val till höga fönster med glas från tak till golv. Solskyddet kan hanteras manuellt, men möjligheten finns att låta en sensor styra allt automatiskt via sol- och vindautomatik. Hos Sun Off kan du välja bland hundratals olika färger och hitta en stil som matchar ditt hus perfekt.

Korgmarkiser
Med den runda korgformen har korgmarkisen blivit en klassiker bland solskydd. Men även om utseendet är klassiskt finns det många valmöjligheter. Välj exempelvis bland olika bockningar, färger och mönster, samt mellan rakt och ”trappat” utförande på kappan. En korgmarkis kan monteras i fast läge, alternativt som uppdragbar markis. Med det sistnämnda alternativet går det även att välja sol- och vindautomatik för att slippa manuell in- och utfällning. Våra markisdukar är impregnerade mot smuts och väta, och fibern står emot solblekning.