Laddar ...

Proffs på markiser i Stockholm

Sun Off i Stockholm har ett brett utbud av markiser för alla typer av ändamål. Bland våra solskydd hittar du bland annat terrassmarkiser, screenmarkiser, fönstermarkiser och korgmarkiser. Ta hjälp av oss och få skön skugga där det behövs som mest.

Skräddarsydda markiser i Stockholm
Ska du köpa markiser har Sun Off allt som behövs för uteplatsen, altanen eller terrassen. Vårt projektkontor i Stockholm har lång erfarenhet av helhetslösningar till projektmarknaden, men hjälper även privatpersoner med markiser och andra typer av solskydd som rullgardiner, persienner och plisségardiner. Lösningarna anpassas efter varje kunds behov och vi guidar dig gärna fram till en måttanpassad markis med passande markisväv. Med rätt solskydd blir slutresultatet både behagligare temperatur, skydd mot störande solljus och ett stilrent designinslag på fasaden.

Sunoff markiser Stockholm
Sunoff markiser Stockholm
Sunoff markiser Stockholm

Terrassmarkiser
Terrassmarkiser ger ett effektivt solskydd och låter dig njuta av behaglig svalka på exempelvis uteplatsen, balkongen eller altanen. Behålls markisen i utfällt läge på kvällen ser den också till att värmen stannar kvar längre. Markiserna kan anpassas på en rad olika sätt när det gäller färg, markisväv och praktiska funktioner som fjärrstyrning och sol- och vindautomatik. Hos Sun Off kan du få måttanpassade markiser, låna hem prover för att fundera i lugn och ro eller boka ett hembesök där vi går igenom dina behov.

Fönstermarkiser
En fönstermarkis är en optimal lösning för att skydda husets insida från både solstrålar och insyn. Eftersom fönstermarkiser stoppar solen innan den når fram till fönstret, blir solskyddet mycket effektivt och inomhustemperaturen kan enkelt sänkas med flera grader. Sun Off har ett stort utbud av fönstermarkiser som kan fås i olika storlekar och konstruktioner för att passa allt från små fönster till stora, breda fönsterpartier. För smidig hantering kan du välja motorisering som gör det möjligt att styra markisen med fjärrkontroll. Kopplas markisen till sol- och vindautomatik, fälls den ut automatiskt vid sol, och fälls in vid blåst och regn för att skydda textil och konstruktion.

Screenmarkiser
Ska du köpa markiser och letar efter en stilren lösning som inte syns för mycket på fasaden är screenmarkiser ett perfekt val. De fälls ned vertikalt och följer fönstrets glas hela vägen ner. Produkttypen är ett av de effektivaste sätten för att hålla en behaglig inomhustemperatur under soliga dagar och är dessutom mycket vindtålig. Med en väv med hög transparens kan du ha markiserna helt nedfällda och ändå se vad som händer på utsidan, samtidigt som insynen fortfarande är begränsad. Markisvävarna är slitstarka, smutsresistenta och värmereflekterande för att hålla under lång tid.

Markisoletter
Markisoletten löper vertikalt längs fönstret och går sedan i vinkel utåt. Därmed blir den en kombination av en traditionell fönstermarkis och en screenmarkis. Solskyddsvarianten passar särskilt bra till höga fönster som sträcker sig från golv till tak och är mycket vindtålig tack vare den slimmade konstruktionen. Markisoletter ger både effektiv solavskärmning och ett generöst ljusinsläpp, utan att bjuda på insyn från utsidan. I infällt läge förvaras markisoletten i en skyddande kassett. För att slippa manuell manövrering är det möjligt att installera sol- och vindautomatik med en sensor som ser till att solskyddet fälls ut eller in beroende på väder.

Korgmarkiser
Korgmarkisen är en välkänd klassiker med sin karaktäristiska, runda korgform. Variationsmöjligheterna är många och du kan välja bland hundratals olika färger och mönster. Det är också möjligt att få markisens kappa i rakt eller så kallat ”trappat” utförande. Oftast monteras korgmarkiserna så att de kan fällas in, men det är också möjligt att sätta dem i en fast position. För det förstnämnda alternativet finns lösningar med sol- och vindautomatik som gör att markisen fälls in och ut beroende på väder.