Min varukorg
Bild

Svårt att sova? En mörkläggningsgardin skyddar effektivt mot ljusinsläpp och ger en behaglig rumsmiljö även under varma och soliga sommardagar.

Varför ska jag välja mörkläggningsgardiner?
Mörkläggningsgardiner kan naturligtvis användas i alla rum, men är särskilt eftertraktade till sovrum. En bra gardin stänger helt ute ljuset, så att du kan sova ut i ett svalt och mörkt rum. I barnrum kan det vara särskilt lämpligt med mörkläggningsgardiner för att undvika kvällssolen vid läggning, i synnerhet om rummet har fönster mot väster. Förutom lägre temperatur och mörker, ges ett effektivt insynsskydd när så önskas.
Svart trähus med svart markis
På vilka fönstertyper kan jag använda mörkläggningsgardiner?

Sun Off har ett flertal varianter av mörkläggningsgardiner som passar vanliga fönster, takfönster och takkupoler. De har också inbyggda borstlister som ger maximal ljustäthet runtom hela gardinen, på kassettens rygg, i bottenlist, samt i sidoslussar.

Rött trähus med gröna markiser
Hur får jag bäst effekt av en mörkläggningsgardin?

En måttanpassad gardin ger alltid bäst effekt. Då minimeras risken för glipor mellan fönsterkarmen och gardinen, och därmed skapas maximal mörkläggning.

Kan jag bestämma utseende på gardinen?

Sun Off erbjuder stora möjligheter att sätta personlig prägel på dina mörkläggningsgardiner och du kan exempelvis välja mellan en rad olika mönster. Kontakta oss så berättar vi mer!

Se våra rullgardiner här

Kontakta oss