Två nya orter på Sun Off-kartan

Sveriges ledande butikskedja inom solskydd stärker sin position på marknaden ytterligare. Nu öppnar Sun Off verksamhet på två nya orter – Falköping och Skara.
– Det är en expansiv region där vi ser stor potential för våra produkter och tjänster, säger Niklas Olausson, affärsutvecklare på Sun Off. 

I Skaraborg har Sun Off sedan tidigare butik och showroom i Skövde, med ett heltäckande utbud av bland annat markiser, persienner och gardiner. Nu får regionen två nya utgångspunkter för solskydd när Sun Off startar upp verksamhet i Skara och Falköping.
– Med tanke på den goda och långa erfarenhet vi har i Skövde, känner vi oss väldigt trygga med att utöka i Skaraborg. Nu kan vi på ett ännu bättre sätt erbjuda lokal närvaro, personlig service samt svensktillverkade produkter av högsta kvalitet, säger Niklas Olausson, affärsutvecklare på Sun Off.

Precis som i Skövde kommer Falköpings- och Skarabutiken erbjuda solskyddslösningar för både privatpersoner och projektmarknaden. Vd för samtliga orter är Peter Jonsson, som under lång tid drivit verksamheten i Skövde.
– Vi känner den lokala marknaden väl och vet att det finns potential för att finnas representerade på fler orter. Även om vi har varit verksamma i Falköping och Skara tidigare, kommer de nya butikerna ge kunderna en smidigare tillgång till oss och till våra produkter, säger Peter Jonsson.

För mer information:
Niklas Olausson, affärsutvecklare Sun Off AB
Tel 072-580 44 42, niklas.olausson@sunoff.se
Peter Jonsson, VD Sun Off Skövde, Falköping och Skara
Tel 070-515 90 20, peter.jonsson@sunoff.se

På bilden ser vi Peter Bergsten och Fredrik Bengtsson på plats i Skara-butiken.