Min varukorg

Inspiration till arkitekter och projektmarknaden

Arbetar du som arkitekt eller inom projektmarknaden? Då kan du ta hjälp av oss på Arkitektsupport. Vi hjälper dig med inspiration, vägledning och kan ta fram helt unika lösningar för ditt projekt, både för utomhus som inomhus.

På Arkitektsupporten arbetar Karl-Gustaf Friis och Andris Bakken, som båda har lång erfarenhet av anpassade solskyddslösningar till projektmarknaden. De finns på plats för att diskutera idéer och hjälpa dig med färger, ljusmiljöer och energieffektiva lösningar. 

Kräver ditt projekt en helt ny typ av produkt kan vi antingen anpassa produkterna i vårt nuvarande sortiment eller utveckla helt nya lösningar som optimeras för fastigheten du arbetar med. Självklart kan vi bistå dig med skissförslag, 3D-ritningar och prototyper i de fall du önskar.

Backaskolan
Backaskolan i Landvetter


Telias kundcenter – Luleå
Telias kundcenter i Luleå

Sun Off har mer än 40 års erfarenhet av solskyddslösningar för projektmarknaden. Vi erbjuder ett obegränsat urval av produkter, färger och vävar för alla typer av fastigheter, allt från K-märkta 1800-talshus till nybyggnation. De flesta av Sun Offs produkter tillverkas hos vårt systerföretag Nimex. Genom att ha produktionen nära kopplad till Sun Off kan vi säkerställa hög kvalitet och service då all design och produktion sker i gemensamma lokaler i Mullsjö strax nordväst om Jönköping.

Kontakta Sun Off Arkitektsupport

Karl-Gustaf Friis
Projektledare B2B
0392-387 09
karl-gustaf.friis@sunoff.se

Se våra referenser