Min varukorg
Toggle Nav

Våra projekt

DSV

DSV

Landskrona

Fasta fasadlameller av aluminium, lackerade i RAL kulör, monterade på fasader i sydost och sydväst.

Ellos

Ellos

Borås

Stora lokaler, många fönster och olika väderförhållanden – det var förutsättningarna när Ellos Group ville förbättra sin inomhusmiljö. Lösningen blev en markis med inbyggd flexibilitet.

Garnisonen

Garnisonen

Stockholm

I kvarteret Garnisonen på Östermalm har över 200 företag sin dagliga verksamhet. För att hantera servicen av fastigheternas solskydd har Sun Off bland annat egen kranbil och akut beredskap.

Hamnkontoret

Hamnkontoret

Göteborg

Här gjorde de stora fönstren och det utsatta läget att valet av solavskärmning föll på klassiska screengardiner.

Kirunas nya stadshus

Kirunas nya stadshus

Kiruna

Kirunas nya stadshus har hyllats för den arkitektoniska kvaliteten och nominerades till ”Årets bygge 2019”. Byggnadens cirkulära form och de många glaspartierna innebar dock en stor utmaning för att begränsa solvärmen invändigt.

Luleå Energi

Luleå Energi

Luleå

För några år sedan flyttade Luleå Energi sina verkstads- och lagerfunktioner till Porsödalen i Luleå. Nu har även huvudkontoret flyttat hit. En ny och fräsch byggnad där markisoletter skärmar av solen.

Mediehuset

Mediehuset

Växjö

Vertikal solskärm med horisontellt monterade fasta lameller. Lamellerna är monterade på stomme av galvaniserat stål, indelade mellan runda fasadpilastrar förankrade i mark och takutsprång.

Merkurius

Merkurius

Borås

Mitt i centrala Borås ligger den anrika fastigheten Merkurius. Ritad av Ivar Tengbom, färdigställd 1916 och i hundra år hem åt Handelsbanken. Idag är det koncernen Uddetorp Invest som huserar i lokalerna och Sun Off i Borås fick uppdraget att hitta ...

Norra Hamngatan

Norra Hamngatan

Hus 8, Vasakronan, Göteborg

Fastigheten Hus 8 på Norra Hamngatan i Göteborg har 50 år på nacken, men bakom siffran i namnet döljer sig ytterligare historia.

Norra Skeppsbron

Norra Skeppsbron

Gävle

Sist det monterades markiser på Norra Skeppsbron 1–3 i Gävle var på 80-talet. Efter många år i sol, regn och rusk hade det blivit dags att fräscha upp fasaden.

Reijlers Ingenjörer AB

Reijlers Ingenjörer AB

Växjö

Klassiska fönstermarkiser monterade i 3 plan på öster-, söder- och västerfasader med profiler i vitlackerat utförande.

Rosenlundsgatan

Rosenlundsgatan

Göteborg

I denna fastighet på Rosenlundsgatan i Göteborg har butikerna i gatuplan fått nya markiser.

Semcon

Semcon

Göteborg

När Semcon ville ha hjälp med solavskärmning för sitt nya huvudkontor med dubbelfasad föll valet på Sun Off. I dubbelfasaden sitter nu svartlackerade screenmarkiser som håller nere temperaturen i byggnaden.

Silvanum

Silvanum

Gävle

Silvanum, eller Gävle Konstcentrum som det också kallas, ritades 1961 i transparent och lätt modernism. Men med fönsterstorlekar på fyra gånger fyra meter har värmen alltid varit ett problem.

Strålterapicenter

Strålterapicenter

Herning, Danmark

Vertikala solskyddslameller och fasadbeklädnad av härdat screentryckt glas med täckningsgrad på 65%.

Strömpilen

Strömpilen

Umeå

Motordrivna fasadlameller av härdat screentryckt glas som ger byggnaden obehindrad utsikt samt ett lätt och luftigt uttryck.

Telia

Telia

Luleå

Telias nya kundcenter i Luleå har försetts med 463 nya screenmarkiser som ska hålla energiförbrukningen nere och skapa ett bra klimat att arbeta i. Bakom installationen står Niclas Asplund på Sun Off Luleå.

Thule-huset

Thule-huset

Göteborg

När den anrika byggnaden behövde en uppfräschning så blev ny- och uppdaterad solavskärmning en avgörande faktor.

Vandalorum

Vandalorum

Värnamo

Utvändiga solskyddsgardiner för de stora fönsterpartierna som ger ett effektivt solskydd samtidigt som den transparenta känslan inifrån lokalerna bibehålls.

Kontakta oss