Min varukorg
Toggle Nav

Våra projekt

Bauers brygga

Bauers brygga

Jönköping

Kombinationen med olika solskydd och varierande fasadliv ger ett arkitektoniskt spännande uttryck.

Harlequin

Harlequin

Umeå

”Stans snyggaste” – så marknadsför Harlequin i Umeå sin nya uteservering. Bakom beskrivningen döljer sig en rörlig pergolamarkis och glaspartier som smidigt justeras efter väder och vind.

Harrys

Harrys

Umeå

Harrys Umeå Solskydd för svenska somrar– Att bara ställa ut stolar och parasoller var inte ett alternativ. 
Det säger Bedros Sakayan, vd för Harrys i Umeå, om satsningen på en ny uteservering med markis och glaspartier.

O'Learys

O'Learys

Luleå

O’Learys i Luleå byggde stans största uteservering med 350 sittplatser. Här krävdes inte bara rätt solavskärmning, man behövde även få ned ljudnivåerna så att grannarna inte stördes. Niclas Asplund på Sun Off Luleå rekommenderade en gummerad väv ...

Restaurang Salt

Restaurang Salt

Tylösand

Restaurang Salt bjuder på omgivningar som få svenska restauranger kan mäta sig med. Men strandläget på Tylösand innebär också saltstänk och rejäla havsvindar. En tålig solskyddslösning var ett måste.

Sjöbris

Sjöbris

Umeå

I soldränkt läge på Umeälven ligger Sjöbris förankrad vid kajen i centrala Umeå. Båten med tillhörande brygga rymmer restaurang, bar och en uteservering som har fått ett flexibelt solskydd med hjälp av Sun Off.

Språkcaféet

Språkcaféet

Göteborg

På uteserveringen kan fikagästerna nu njuta av både kaffe och skugga under ett härligt terrasstak.

TAK

TAK

Stockholm

Restaurang TAK i Stockholm är omtalad för sin nordisk-japanska mat och den populära takterrassen. Tillsammans med sex kollegor på Sun Off i Stockholm har Brian Udrup sett till att uteserveringen fått ett komplett skydd för sina gäster.

VinContoret

VinContoret

Tidaholm

Fallarmsmarkiser på fasaden i tätslutande kassett samt Altea vikarmsmarkiser för bryggan gav det K-märkta huset ett harmoniskt intryck.

Kontakta oss