Min varukorg
Toggle Nav

Våra projekt

Alléskolan

Alléskolan

Habo

Horisontellt monterade fasta lameller i naturanodiserat utförande. Ett solskydd med stramt uttryck som smälter väl samman med byggnadens formspråk.

Backaskolan

Backaskolan

Landvetter

I Landvetter strax utanför Göteborg ligger den nybyggda Backaskolan, här kan upp till 320 elever i klasserna F-3 studera. I en ny och modern byggnad är energianvändningen alltid i fokus och Sun Off bidrog här med smart solavskärmning...

Brohus Förskola

Brohus Förskola

Lomma

Utvändiga solskyddsgardiner monterade på aluminiumpartierna i fönsternisch.

Förskolan Myggan

Förskolan Myggan

Jönköping

På förskolan Myggan var solskydden med i planeringen från start. Läs om hur det resulterade i tydliga designval, varierande automatik, samt markiser som ”försvinner” i nischen.

Katrinebergsskolan

Katrinebergsskolan

Mölndal

Katrinebergsskolan Katrinebergsskolan MölndalIngressGeneröst ljusinsläpp var en målsättning när Katrinebergsskolan totalrenoverades och byggdes till. För att motverka alltför solvarma lokaler, monterades ett solskydd som är både stilrent ...

Kungsängens förskola Jönköping

Kungsängens förskola Jönköping

Jönköping

Mitt under bygget av Kungsängens förskola uppstod ett solrelaterat problem. De föreskrivna markiserna skulle göra det omöjligt att öppna fönsterna. För Sun Off innebar det ett uppdrag med extrem millimeterprecision.

Maja Beskowskolan

Maja Beskowskolan

Umeå

Sund inomhusmiljö och klimatsmarta lokaler – så presenterade Umeå kommun den nyöppnade Maja Beskowskolan. För att uppnå det krävdes bland annat 300 screenmarkiser.

NTI-gymnasiet

NTI-gymnasiet

Skövde

Solskydd som klarar blåsväder, ett effektivt solskydd som står emot vinden och som passar höga fönster – det var utgångspunkten när NTI Gymnasiet i Skövde behövde byta ut sina gamla markiser. Höga fönster ger både karaktär och ljusinsläpp.

Slöinge förskola

Slöinge förskola

Slöinge

Effektivitet och funktion är alltid en viktig faktor vid val av solskydd. Det betyder inte att färg och form behöver komma i andra hand. Se hur Slöinges nya förskola fick en behaglig insida och en stilren utsida.

Trädgårdsstadens Skola

Trädgårdsstadens Skola

Skövde

Nyöppnade Trädgårdsstadens skola har kapacitet för över 500 elever och lokalerna har ett stort antal fönster i olika väderstreck. Sun Off i Skövde fick i uppdrag att montera solskydd i form av Screenmarkis Zip.

Unicaskolan

Unicaskolan

Mariestad

Valet föll på Sun Off när markiserna skulle levereras till nya Unica-skolan i Mariestad. Ett sjuttiotal screenmarkiser i guld och tre nyanser av grått skärmar nu av solen och skapar ett behagligt studieklimat för eleverna.

Kontakta oss