Min varukorg
Toggle Nav

Våra projekt

Ankarvägen

Ankarvägen

Luleå

Motordrivna automatstyrda markisoletter med profiler i RAL-kulör och markisväv av akryl. Ett effektivt solskydd som ger huset karaktär.

Måns väg

Måns väg

Kullavik

Familjen Jannesson i Kullavik använde sina två uteplatser från morgon till kväll. Snabbt blev det dock för varmt – både på uteplatserna och inomhus. Sun Off har hjälpt till med terrass- och fönstermarkiser som matchar den nybyggda villans äldre karaktär.

Nabbagatan

Nabbagatan

Borås

I sommarhuset utanför Borås programmerades solautomatiken så att markiserna bara åker ut halvvägs. När ägarna även vill njuta av skugga på uteplatsen tar de fram fjärrkontrollen.

Safirgatan

Safirgatan

Jönköping

Fantastiska fönsterpartier släpper in mängder med ljus och skapar arkitektoniska upplevelser. Men när sommarsolen är som varmast så blir det även varmt på insidan. Alldeles för varmt.

Sjögården

Sjögården

Hökerum

När en ombyggd sommarstuga skulle bli trivsam att vistas i efterfrågades flera varianter av solskydd. I Sun Off:s uppdrag ingick allt från att dämpa solen ”lagom” mycket till att sätta upp mörkläggande väv för ljusa sommarkvällar.

Södra Arödsvägen

Södra Arödsvägen

Kode

Sol, vind och vatten – och ett hus med vacker skärgårdsutsikt. Men för ägarna Johan och Caroline resulterade läget även i ett hem med stekande värme. Välplanerade solskydd förändrade allt.

Solbacksgatan

Solbacksgatan

Ulricehamn

Fönsterutsikten skulle bevaras – men inomhusklimatet var tvunget att förbättras markant. Sun Off fick i uppdrag att kyla ner ett nybyggt hus med hjälp av en hållbar solskyddslösning.

Tornvillan

Tornvillan

Gävle

Varma sommardagar kunde temperaturen klättra upp emot 30 grader i den vackra villan. Lösningen blev fönster- och terrassmarkiser i en grön färg som passar fint ihop med det ärgade koppartaket.

Vallavägen

Vallavägen

Sparsör

Familjen Rudholm i Sparsör, strax utanför Borås hade bott i sitt hus i nio år. En större utbyggnad ritades av den duktiga arkitekten Anders Holmberg och en minimalistisk byggnad med mycket glas blev resultatet.

Valthornsgatan

Valthornsgatan

Borås

I det nya bostadsområdet i Borås är det mycket som ser enhetligt ut. Det gäller även för de utvändiga solskydden. En närmare anblick visar dock på skillnader i hur bostäderna skyddas mot värmeinstrålning.

Villa Mansard

Villa Mansard

Småland

Den stora trävillans nya ägare tröttnade snabbt på att fälla ut 23 markiser för hand. Med hjälp av Sun Off fick varje fönster en trådlös, flexibel och mer hållbar solskyddslösning.

Kontakta oss