Rullgardiner

Ska du köpa rullgardiner & mörkläggningsgardiner?

Vill du sova bättre om nätterna, få det svalare hemma och samtidigt hitta en solavskärmning som du kan matcha med din inredning? Då är våra rullgardiner och mörkläggningsgardiner ett bra val. Vi ger dig stora möjligheter att sätta en personlig prägel på dina rullgardiner eller mörkläggningsgardiner med olika färger och mönster. Under årets mörkare månader fungerar rullgardinen också som ett effektivt insynsskydd när du har tänt belysningen hemma.

Du vet väl att du kan dela upp din betalning räntefritt?

Hos Sun Off kan du dela upp betalningen ända upp till 24 månader med en maxgräns på 100 000 kronor. Räntan är alltid 0 procent så länge du följer den räntefria betalningsplanen.

Läs mer om delbetalning

Bredd ?
Manövrering ?
  1. Kulkedja
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

Per sida
Fallande ordning
Effektgardin
SEK 3 779

Effektgardin

Rullgardin

Effektgardinen kan närmast beskrivas som en ställbar rullgardin. Väven regleras enkelt och steglöst i flera lägen beroende på hur mycket ljusinsläpp/insynsskydd du önskar.

Minbredd 120 cm | Maxbredd 270 cm

Jämförelsepris gäller bredd 140 cm, höjd/utfall 140 cm. Väv prisgrupp E-1.

Svensktillverkad
Rullgardin
SEK 1 388

Rullgardin

Rullgardin

En stilren rullgardin som finns i hundratals olika vävar, kulörer och texturer. Den regleras med kulkedja eller fjäderdrag eller kan kompletteras med sidostyrning eller motordrift. Du kan också välja om du vill ha rullgardinen över- eller underrullad och en stilren kassett finns som tillval.

Minbredd 70 cm | Maxbredd 300 cm

Jämförelsepris gäller bredd 140 cm, höjd/utfall 180 cm. Väv prisgrupp R-E.

Svensktillverkad
Rullgardin L
SEK 3 208

Rullgardin L

Rullgardin

Kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier, och kan fås ända upp till 3 meter bred. Du reglerar rullgardinen med en kulkedja och du kan välja bland ett stort urval av vävar i olika kulörer och texturer. Du väljer också om du vill ha under- eller överrullande gardin. Gardinen kan kompletteras med vevreglage alternativt motordrift och du kan med fördel välja till en stilren kassett.

Minbredd 100 cm | Maxbredd 300 cm

Jämförelsepris gäller bredd 300 cm, höjd/utfall 260 cm. Väv prisgrupp R-E.

Svensktillverkad
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

Per sida
Fallande ordning