Min varukorg

Sun Off etablerar sig i Jönköping

Mullsjö den 16 oktober 2017

Tillkännagivande:

Sun Off, den ledande aktören i solskyddsbranschen har under en stor del av 2017 haft ambitionen att etablera sig i Jönköping, ett projekt som tagit väsentligt mycket längre tid än väntat på grund utmaningar i att identifiera såväl affärsstrategiska lokaler som branschkunniga medarbetare. Parallellt, medan arbete för att etablera en ny enhet har pågått, har även dialoger med branschkollegor i Jönköping förts, för att förstå möjligheterna för att förvärva en befintlig aktör, alternativt tillämpa anslutningsfranchise där en befintlig verksamhet ansluter sig till Sun Offs franchisenätverk.

Den 16 oktober 2017 tillkännagavs att Sun Off förvärvar Markismagasinet i Jönköping – en stor dag för såväl säljaren Anders Nygårdh som för Sun Off som nu återigen får en väl fungerande enhet i Jönköping i franchisenätverket.

Dialogen med Anders Nygårdh har förts under en längre tid och det känns spännande och roligt att vi nu är i mål med ett upplägg som känns bra för bägge parter. Anders har varit verksam i solskyddsbranschen under många år och Markismagasinet har under Anders ägarskap utvecklats till ett väl fungerande bolag med hög kompetens inom såväl försäljning som montage. Anders Nygårdh kommer från och med dagens datum att gå vidare mot nya utmaningar, något som funnits i hans tankar under en längre tid.

Markismagasinet i Jönköping AB kommer kvarstå som juridiskt namn och drivas vidare med samma organisationsnummer men kommer inom kort att bli en Sun Off butik. Närheten till huvudkontoret i Mullsjö gör den ytterst lämplig för att fungera som en ”test‐butik” där vi kan arbeta med såväl nya produkter som konceptuell utveckling säger Daniel Åsberg, franchise manager och etableringschef på Sun Off.

För frågor eller mer information finns följande personer att tillgå:

Tomas Bäckman – ägare Sun Off AB
0705 782 495
tomas.backman@sunoff.se

Daniel Åsberg – Franchise manager, Sun Off AB
0709 165 300
daniel.asberg@sunoff.se