Väx med Sun Off - nu söker vi dig som vill driva ett framgångsrikt företag.

Har du funderingar på att driva eget bolag inom solskyddsbranschen? Du kanske redan är företagare men har en annan inriktning på din verksamhet? Oavsett vilket så tror vi att alla kan lyckas med att bli bra företagare om förutsättningarna är de rätta. Enda sättet för dig att få veta mer om Sun Off och vårt koncept är att läsa mer nedan samt därefter kontakta mig – detta kan vara början på en resa till självförverkligande och entreprenörskap.

Sun Off erbjuder ett väl genomtänkt och lönsamt koncept där du som franchisetagare får möjlighet att fokusera på omsättningsgenererande aktiviteter medan vår centrala organisation kan hjälpa dig med det administrativa och ofta tidskrävande ekonomiska arbetet. Detta gör att du kan betjäna kunder, jobba med projektbearbetning och coacha din personal för att maximera potentialen i din region.

Vårt systerföretag, Nimex, tillverkar merparten av de produkter som Sun Off säljer – genom att ha tillverkning nära knuten till konceptet kan Sun Off erbjuda konkurrenskraftiga priser till franchisetagarna vilket i förlängningen ger en ökad möjlighet till lönsamma affärer.

Tomas Bäckman, VD
0392-387 03