Bli franchisetagare, ansök här

Sun Off Göteborg

Esperantoplatsen 7-9

Sun Off Göteborg

Esperantoplatsen 7-9
Visa butik

Sun Off Göteborg

Som marknadens ledande specialister på solskydd såsom markiser, persienner, rullgardiner och lamellgardiner, erbjuder vi ett stort utbud av produkter av hög kvalitet till marknadens bästa priser. På Sun Off erbjuder vi våra kunder ett kostnadsfritt hembesök och gratis offert, samt kommer ut och monterar ditt nya solskydd i Göteborg.

Sun Off i Göteborg vänder sig till arkitekter, byggentreprenörer, företag, offentliga miljöer, samt till privatpersoner. Oavsett behov finns alltid passande solskydd i vår butik och i vårt showroom. Besök oss för att se vilka möjligheter som finns med bland annat terrassmarkiser, fönstermarkiser, plisségardiner, rullgardiner, mörkläggningsgardiner och persienner.

På plats i vårt showroom kan du titta närmare på valmöjligheterna när det gäller markisvävar, färger, mönster, motoriseringar och materialval. Vår kunniga personal finns alltid på plats för att inspiration och rådgivning innan ditt köp av solskydd. Här kan du också låna hem prover för att matcha och jämföra på plats i hemmet. Önskar du hjälp längs vägen finns vår personal tillhands och bistår med rådgivning, projektering, montering och genomförande.


Välkommen till Esperantoplatsen 7-9 i Göteborg eller kontakta oss på telefon 031-17 08 00.

031-17 08 00
goteborg@sunoff.se
Esperantoplatsen 7-9
403 13 Göteborg
DagÖppettiderTelefontid
Måndag12:00-17:008:00-17:00
Tisdag12:00-17:008:00-17:00
Onsdag12:00-17:008:00-17:00
Torsdag12:00-17:008:00-17:00
Fredag12:00-15:008:00-17:00
LördagStängtStängt
SöndagStängtStängt

Petter Bovin

Platschef
031 – 17 08 00Skicka e-post

Robin Lindgren

montör
0766-770845Skicka e-post

Tim Brandt

montör
0705-170805Skicka e-post

Odei Dosani

Arbetsledare/montör
0724-008067Skicka e-post

Alexander Nadj

Säljare
0705-170801Skicka e-post
031-17 08 00
goteborg@sunoff.se
Esperantoplatsen 7-9
403 13 Göteborg

Kontakta oss

Komplett utbud av markiser i Göteborg

Ska du köpa markiser hittar du ett heltäckande och högkvalitativt sortiment hos Sun Off i Göteborg. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt projekt och behaglig skugga under soliga dagar. I vårt showroom hjälper våra kunniga medarbetare till med inspiration och rådgivning så att du kan känna dig trygg med att få rätt produkt för ditt hus. Du kan också välja att köpa din nya markis direkt i vår butik.

Stilrena och effektiva markiser i Göteborg
Sun Off erbjuder effektiva och snygga markiser för alla typer av hus och utomhusytor. I vår butik och showroom kan du titta närmare på terrassmarkiser, screenmarkiser, balkongmarkiser och andra solskydd som finns att välja mellan. Är du ute efter andra typer av solskydd har vi även lösningar som rullgardiner, plisségardiner, mörkläggningsgardiner och persienner. Besök oss så hjälper vi dig att anpassa dina solskydd utefter dina behov. Vi vänder oss till både projektmarknaden och privatpersoner, och kan bistå med allt från tips och rådgivning till projektering och montering.

Sunoff markiser Göteborg
Sunoff markiser Göteborg
Sunoff markiser Göteborg

Terrassmarkiser

Terrassmarkiser ger ett mycket effektivt skydd mot solen och en ”rumslig” känsla på uteplatsen. Resultatet är skön svalka utomhus, men även att solstrålarna stoppas från att värma upp huset invändigt. Våra svensktillverkade markiser finns i olika storlekar och designmässiga utföranden, och det är också möjligt att välja smarta lösningar som fjärrstyrning och sol- och vindautomatik. Matcha väven mot huset genom någon av de hundratals olika färger som Sun Off erbjuder och låna hem prover om du behöver fundera i lugn och ro. När du har bestämt dig för rätt solskydd måttanpassar vi markisen och tillverkar den efter dina önskemål.

Läs mer om våra terrassmarkiser >>

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser är en flexibel lösning som gör det smidigt för dig att reglera ljusflödet i rummen innanför. I ett och samma solskydd får du skydd mot värme och insyn, samtidigt som du undviker att golv, möbler och väggar blir blekta av solen. Våra fönstermarkiser finns en mängd olika stilar och storlekar, vilket gör det lätt att välja en variant som passar perfekt till dina fönster och din husfasad. En stor fördel är att solstrålarna hindras från att nå fönstret, vilket gör att inomhustemperaturen kan sänkas med flera grader. Vill du göra det extra smidigt väljer du motorstyrning med fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik som styr markiserna utan att du behöver göra någonting.

Läs mer om våra fönstermarkiser >>

Screenmarkiser

Screenmarkisen täcker fönstret uppifrån och ner och har blivit populär tack vare sin stilrena utformning som gör ett diskret intryck på fasaden. Det är också ett av de absolut effektivaste solskydden för att hålla inomhustemperaturen på en behaglig nivå när solen skiner. Screenmarkisens konstruktion gör också att den är särskilt bra för vindutsatta hus. Vävarna är slitstarka, värmereflekterande och kan fås i olika grader av transparens. Därmed kan du se ut från insidan och samtidig begränsa insynen i hemmet. Kopplas markiserna till sol- och vindautomatik fälls de ned när solen lyser och fälls in vid regn eller blåst för minsta möjliga slitage.

Läs mer om våra screenmarkiser >>

Markisoletter

Markisoletter är en kombination av en klassisk fönstermarkis och en stilren screenmarkis. Det slimmade solskyddet går vertikalt längs med fönstret och vinklas sedan utåt. Solavskärmningen blir effektiv och ljusinsläppet behagligt, utan att du bjuder på insyn från utsidan. Den vindtåliga konstruktionen är perfekt till höga fönster med glas från golv till tak och till hus i blåsiga kustområden. Vill du slippa manuell hantering kan sol- och vindautomatik installeras, vilket gör att en sensor styr utfällning vid sol och infällning vid regn och blåst. Välj bland hundratals olika färger och få markisoletter som matchar huset i stil och färg.

Läs mer om våra markisoletter >>

Korgmarkiser

Korgmarkisen är ett klassiskt solskydd med den karaktäristiska runda korgformen. Valfriheten är stor när det gäller färger och mönster, och det går att få kappan i både rakt och ”trappat” utförande. Korgmarkiser kan monteras i antingen fast läge eller som uppdragbar markis som sköts med draglina, vev eller motor. Vill du att markisen sköter sig själv är vind- och solautomatik den absolut smidigaste lösningen. Då fälls solskyddet ut vid sol och in vid regn eller hård vind.

Läs mer om våra korgmarkiser >>

Solskärmar

Solskärmar är en kostnadseffektiv och stilren lösning för solskydd på utsatta lägen. Lamellerna kan monteras fasta eller rörliga och passar bra för kontor, industrilokaler, skolor och andra offentliga byggnader. Solskärmar kan även användas som fasad- och ventilationsgaller i fasadöppningar eller som fasadgaller för att dölja ventilationsaggregat och andra installationer på tak.

Läs mer om våra solskärmar >>

Fasadlameller

Fasadlameller är ett av de mest kreativa och uttrycksfulla sätten att skapa solavskärmning hemma. Hos fasadlameller samspelar både funktion och estetik i hög grad med varandra för att uppnå en skön inomhustemperatur och ett behagligt ljus. Lamellerna går att anpassa och välja i glas, trä, metall eller plåt som alla ger en helt egen känsla för huset.

Läs mer om våra fasadlameller >>

Fasadpersienner

Våra fasadpersienner finns i olika modeller för mindre och större fönster. Allt från enkla och eleganta varianter till kraftiga och stabila fasadpersienner för mer vindutsatta klimat. Fasadpersienner från Sun Off kan styras med antingen lina och vev, eller med motor som med vindvakt som ser till att persiennerna fälls in när vinden blåser upp.

Läs mer om våra fasadpersienner >>

Pergolas

Med pergolas från Sun Off skapar du det ultimata uterummet. De skyddar mot alla väderslag och går att anpassa efter varje kunds behov och önskemål. Hos oss kan du skräddarsy er pergola precis som du vill ha den så att höjd, längd, bredd, material och färg passar din trädgård och blir ett perfekt tillskott till ditt hem.

Läs mer om våra pergolas >>