Sverigemarkisen – terrassmarkis redo för leverans. Läs mer här!

Min varukorgSun Off Huvudkontor, Mullsjö

Sun Off AB har sitt huvudkontor i Mullsjö, där supportfunktioner som försäljning, marknadsföring, ekonomi samt ledning är baserade.

I Mullsjö delar Sun Off lokaler med systerföretaget Nimex som tillverkar merparten av de solskyddsprodukter som säljs i våra butiker. Varumärket Nimex Shade är en av de största framgångarna och i över 40 år har Nimex tillsammans med Sun Off-kedjan försett den svenska marknaden med in- och utvändiga solskyddslösningar. Det borgar för hög kvalitet och tidlös design.

Sun Off har ett komplett sortiment av svensktillverkade produkter som terrassmarkiser, fönstermarkiser, plisségardiner, rullgardiner, lamellgardiner, mörkläggningsgardiner, markisoletter och persienner. Vi vänder oss till arkitekter, byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar, företag och offentliga miljöer för kompletta lösningar inom insynsskydd och solavskärmning.

Välkommen att kontakta huvudkontoret om du har frågor av strategisk karaktär, eller om du som återförsäljare behöver hjälp. För konsumentrelaterade produktfrågor hänvisar vi till våra lokala butiker som gärna delar med sig av sin kunskap och expertis.

 

Niklas Lunding

Niklas Lundin

VD
070-262 98 40
Skicka e-post

Andris Bakken

Projektansvarig
0730-938730
Skicka e-post
Elin Nork

Elin Nork

Produkt och konceptansvarig
070-935 40 98
Skicka e-post
Tel. 0392-387 70
info@sunoff.se
Gyljerydsvägen 2
565 33 Mullsjö
Box 94
565 22 Mullsjö