Sun Off Huvudkontor, Mullsjö

Sun Off AB har sitt huvudkontor i Mullsjö, där supportfunktioner som försäljning, marknadsföring, ekonomi samt ledning är baserade.

I Mullsjö delar Sun Off lokaler med systerföretaget Nimex som tillverkar merparten av de solskyddsprodukter som säljs i våra butiker. Varumärket Elissi är en av de största framgångarna och i över 40 år har Nimex tillsammans med Sun Off-kedjan försett den svenska marknaden med in- och utvändiga solskyddslösningar. Det borgar för hög kvalitet och tidlös design.

Sun Off har ett komplett sortiment av svensktillverkade produkter som terrassmarkiser, fönstermarkiser, plisségardiner, rullgardiner, lamellgardiner, mörkläggningsgardiner, markisoletter och persienner. Vi vänder oss till arkitekter, byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar, företag och offentliga miljöer för kompletta lösningar inom insynsskydd och solavskärmning.

Välkommen att kontakta huvudkontoret om du har frågor av strategisk karaktär, eller om du som återförsäljare behöver hjälp. För konsumentrelaterade produktfrågor hänvisar vi till våra lokala butiker som gärna delar med sig av sin kunskap och expertis.

Tomas Bäckman

VD
0392-387 03
Skicka e-post

Benny Gustavsson

Produktspecialist
0392-387 12
Skicka e-post

Niklas Olausson

Affärsutvecklingsansvarig
072-580 44 42
Skicka e-post
Tel. 0392-387 70
info@sunoff.se
Gyljerydsvägen 2
565 33 Mullsjö
Box 94
565 22 Mullsjö