Min varukorg
Toggle Nav

Köp nu - betala när solen skiner. Läs mer här

Våra projekt

Alléskolan

Alléskolan

Habo

Horisontellt monterade fasta lameller i naturanodiserat utförande. Ett solskydd med stramt uttryck som smälter väl samman med byggnadens formspråk.

Ankarvägen

Ankarvägen

Luleå

Motordrivna automatstyrda markisoletter med profiler i RAL-kulör och markisväv av akryl. Ett effektivt solskydd som ger huset karaktär.

Backaskolan

Backaskolan

Landvetter

I Landvetter strax utanför Göteborg ligger den nybyggda Backaskolan, här kan upp till 320 elever i klasserna F-3 studera. I en ny och modern byggnad är energianvändningen alltid i fokus och Sun Off bidrog här med smart solavskärmning som tar vara på ljuse

Bauers brygga

Bauers brygga

Jönköping

Kombinationen med olika solskydd och varierande fasadliv ger ett arkitektoniskt spännande uttryck.

Brohus Förskola

Brohus Förskola

Lomma

Utvändiga solskyddsgardiner monterade på aluminiumpartierna i fönsternisch.

Drottninggatan

Drottninggatan

Helsingborg

Två familjer i Helsingborg hade bestämt sig för att investera i markiser för att skärma av solen och sänka inomhustemperaturen.

DSV

DSV

Landskrona

Fasta fasadlameller av aluminium, lackerade i RAL kulör, monterade på fasader i sydost och sydväst.

Grand Hôtel

Grand Hôtel

Stockholm

Under våren 2018 fick Grand Hôtel i Stockholm en nyrenoverad fasad som påminner om hur huset såg ut när det byggdes. Den röda färgen har ersatts av hotellets ursprungliga kulör i ljus ockra, och huset har även fått ny stuckatur och nya fasaddekorationer.

Hamnkontoret

Hamnkontoret

Göteborg

Här gjorde de stora fönstren och det utsatta läget att valet av solavskärmning föll på klassiska screengardiner.

Harlequin

Harlequin

Umeå

Harrys Umeå Solskydd för svenska somrar – Att bara ställa ut stolar och parasoller var inte ett alternativ. 
Det säger Bedros Sakayan, vd för Harrys i Umeå, om satsningen på en ny uteservering med markis och glaspartier. Responsen från gästerna lät inte

Harrys

Harrys

Umeå

Harrys Umeå Solskydd för svenska somrar – Att bara ställa ut stolar och parasoller var inte ett alternativ. 
Det säger Bedros Sakayan, vd för Harrys i Umeå, om satsningen på en ny uteservering med markis och glaspartier. Responsen från gästerna lät inte

Hermansvägen

Hermansvägen

Jönköping

Detta flerfamiljshus har försetts med screenmarkisen SC 100 med screenväv i färgen charcoal. Profilerna har pulverlackats i samma RAL-kulör som fastighetens fönsterkarmar. Projektet innefattade nittio stycken screenmarkiser.

Kålgården

Kålgården

Jönköping

Till detta flerbostadshus, ritat av Wingårdh Arkitektkontor, har screenmarkisen SC100 valts. Profilens färg har anpassats till huset med RAL 7012 och valet av väv föll på färgen 600/0110 grey/charcoal.

Kirunas nya stadshus

Kirunas nya stadshus

Kiruna

Kirunas nya stadshus har hyllats för den arkitektoniska kvaliteten och nominerades till ”Årets bygge 2019”. Byggnadens cirkulära form och de många glaspartierna innebar dock en stor utmaning för att begränsa solvärmen invändigt.

Luleå Energi

Luleå Energi

Luleå

För några år sedan flyttade Luleå Energi sina verkstads- och lagerfunktioner till Porsödalen i Luleå. Nu har även huvudkontoret flyttat hit. En ny och fräsch byggnad där markisoletter skärmar av solen.

Måns väg

Måns väg

Kullavik

Familjen Jannesson i Kullavik använde sina två uteplatser från morgon till kväll. Snabbt blev det dock för varmt – både på uteplatserna och inomhus. Sun Off har hjälpt till med terrass- och fönstermarkiser som matchar den nybyggda villans äldre karaktär.

Mediehuset

Mediehuset

Växjö

Vertikal solskärm med horisontellt monterade fasta lameller. Lamellerna är monterade på stomme av galvaniserat stål, indelade mellan runda fasadpilastrar förankrade i mark och takutsprång.

Merkurius

Merkurius

Borås

Mitt i centrala Borås ligger den anrika fastigheten Merkurius. Ritad av Ivar Tengbom, färdigställd 1916 och i hundra år hem åt Handelsbanken. Idag är det koncernen Uddetorp Invest som huserar i lokalerna och Sun Off i Borås fick uppdraget att hitta rätt s

Munksjöstaden

Munksjöstaden

Jönköping

Nybyggda Munksjöstaden i Jönköping är en stad i staden, byggd på en unik strandremsa som varit avskuren från samhället i mer än 150 år. Från penthouset kan man blicka ut över den mäktiga Vättern. Läs mer om hur Johan Yngve och kollegorna på Sun Off i Jönk

Norra Hamngatan

Norra Hamngatan

Hus 8, Vasakronan, Göteborg

Fastigheten Hus 8 på Norra Hamngatan i Göteborg har 50 år på nacken, men bakom siffran i namnet döljer sig ytterligare historia.

Norra Skeppsbron

Norra Skeppsbron

Gävle

Sist det monterades markiser på Norra Skeppsbron 1–3 i Gävle var på 80-talet. Efter många år i sol, regn och rusk hade det blivit dags att fräscha upp fasaden.

NTI-gymnasiet

NTI-gymnasiet

Skövde

Solskydd som klarar blåsväder, ett effektivt solskydd som står emot vinden och som passar höga fönster – det var utgångspunkten när NTI Gymnasiet i Skövde behövde byta ut sina gamla markiser. Höga fönster ger både karaktär och ljusinsläpp.

O'Learys

O'Learys

Luleå

O’Learys i Luleå byggde stans största uteservering med 350 sittplatser. Här krävdes inte bara rätt solavskärmning, man behövde även få ned ljudnivåerna så att grannarna inte stördes. Niclas Asplund på Sun Off Luleå rekommenderade en gummerad väv som tog h

Reijlers Ingenjörer AB

Reijlers Ingenjörer AB

Växjö

Klassiska fönstermarkiser monterade i 3 plan på öster-, söder- och västerfasader med profiler i vitlackerat utförande.

Rosenlundsgatan

Rosenlundsgatan

Göteborg

I denna fastighet på Rosenlundsgatan i Göteborg har butikerna i gatuplan fått nya markiser.

Semcon

Semcon

Göteborg

När Semcon ville ha hjälp med solavskärmning för sitt nya huvudkontor med dubbelfasad föll valet på Sun Off. I dubbelfasaden sitter nu svartlackerade screenmarkiser som håller nere temperaturen i byggnaden. Allt är specialtillverkat med hjälp av vår arkit

Silvanum

Silvanum

Gävle

Silvanum, eller Gävle Konstcentrum som det också kallas, ritades 1961 i transparent och lätt modernism. Men med fönsterstorlekar på fyra gånger fyra meter har värmen alltid varit ett problem. Sun Off valde en diskret lösning som harmoniserar med byggnaden

Sjöbris

Sjöbris

Umeå

I soldränkt läge på Umeälven ligger Sjöbris förankrad vid kajen i centrala Umeå. Båten med tillhörande brygga rymmer restaurang, bar och en uteservering som har fått ett flexibelt solskydd med hjälp av Sun Off.

Språkcaféet

Språkcaféet

Göteborg

På uteserveringen kan fikagästerna nu njuta av både kaffe och skugga under ett härligt terrasstak.

Strålterapicenter

Strålterapicenter

Herning, Danmark

Vertikala solskyddslameller och fasadbeklädnad av härdat screentryckt glas med täckningsgrad på 65%.

Strömpilen

Strömpilen

Umeå

Motordrivna fasadlameller av härdat screentryckt glas som ger byggnaden obehindrad utsikt samt ett lätt och luftigt uttryck.

TAK

TAK

Stockholm

Restaurang TAK i Stockholm är omtalad för sin nordisk-japanska mat och den populära takterrassen. Tillsammans med sex kollegor på Sun Off i Stockholm har Brian Udrup sett till att uteserveringen fått ett komplett skydd för sina gäster.

Telia

Telia

Luleå

Telias nya kundcenter i Luleå har försetts med 463 nya screenmarkiser som ska hålla energiförbrukningen nere och skapa ett bra klimat att arbeta i. Bakom installationen står Niclas Asplund på Sun Off Luleå.

Thule-huset

Thule-huset

Göteborg

När den anrika byggnaden behövde en uppfräschning så blev ny- och uppdaterad solavskärmning en avgörande faktor.

Tornvillan

Tornvillan

Gävle

Varma sommardagar kunde temperaturen klättra upp emot 30 grader i den vackra villan. Lösningen blev fönster- och terrassmarkiser i en grön färg som passar fint ihop med det ärgade koppartaket.

Trädgårdsstadens Skola

Trädgårdsstadens Skola

Skövde

Nyöppnade Trädgårdsstadens skola har kapacitet för över 500 elever och lokalerna har ett stort antal fönster i olika väderstreck. Sun Off i Skövde fick i uppdrag att montera solskydd i form av Screenmarkis Zip.

Unicaskolan

Unicaskolan

Mariestad

Valet föll på Sun Off när markiserna skulle levereras till nya Unica-skolan i Mariestad. Ett sjuttiotal screenmarkiser i guld och tre nyanser av grått skärmar nu av solen och skapar ett behagligt studieklimat för eleverna.

Vallavägen

Vallavägen

Sparsör

Familjen Rudholm i Sparsör, strax utanför Borås hade bott i sitt hus i nio år. En större utbyggnad ritades av den duktiga arkitekten Anders Holmberg och en minimalistisk byggnad med mycket glas blev resultatet.

Vandalorum

Vandalorum

Värnamo

Utvändiga solskyddsgardiner för de stora fönsterpartierna som ger ett effektivt solskydd samtidigt som den transparenta känslan inifrån lokalerna bibehålls.

VinContoret

VinContoret

Tidaholm

Fallarmsmarkiser på fasaden i tätslutande kassett samt Altea vikarmsmarkiser för bryggan gav det K-märkta huset ett harmoniskt intryck.

Manövrering ?
  1. Band

Kontakta oss