Våra projekt

Ankarvägen

Ankarvägen

Luleå

Motordrivna automatstyrda markisoletter med profiler i RAL-kulör och markisväv av akryl. Ett effektivt solskydd som ger huset karaktär.

Måns väg

Måns väg

Kullavik

Familjen Jannesson i Kullavik använde sina två uteplatser från morgon till kväll. Snabbt blev det dock för varmt – både på uteplatserna och inomhus. Sun Off har hjälpt till med terrass- och fönstermarkiser som matchar den nybyggda villans äldre karaktär.

Tornvillan

Tornvillan

Gävle

Varma sommardagar kunde temperaturen klättra upp emot 30 grader i den vackra villan. Lösningen blev fönster- och terrassmarkiser i en grön färg som passar fint ihop med det ärgade koppartaket.

Alléskolan

Alléskolan

Habo

Horisontellt monterade fasta lameller i naturanodiserat utförande. Ett solskydd med stramt uttryck som smälter väl samman med byggnadens formspråk.

Backaskolan

Backaskolan

Landvetter

I Landvetter strax utanför Göteborg ligger den nybyggda Backaskolan, här kan upp till 320 elever i klasserna F-3 studera. I en ny och modern byggnad är energianvändningen alltid i fokus och Sun Off bidrog här med smart solavskärmning som tar vara på ljuset och sänker innetemperaturen.

Bauers brygga

Bauers brygga

Jönköping

Kombinationen med olika solskydd och varierande fasadliv ger ett arkitektoniskt spännande uttryck.

Brohus Förskola

Brohus Förskola

Lomma

Utvändiga solskyddsgardiner monterade på aluminiumpartierna i fönsternisch.

DSV

DSV

Landskrona

Fasta fasadlameller av aluminium, lackerade i RAL kulör, monterade på fasader i sydost och sydväst.

Hamnkontoret

Hamnkontoret

Göteborg

Här gjorde de stora fönstren och det utsatta läget att valet av solavskärmning föll på klassiska screengardiner.

Hermansvägen

Hermansvägen

Jönköping

Detta flerfamiljshus har försetts med screenmarkisen SC 100 med screenväv i färgen charcoal. Profilerna har pulverlackats i samma RAL-kulör som fastighetens fönsterkarmar. Projektet innefattade nittio stycken screenmarkiser.

Kålgården

Kålgården

Jönköping

Till detta flerbostadshus, ritat av Wingårdh Arkitektkontor, har screenmarkisen SC100 valts. Profilens färg har anpassats till huset med RAL 7012 och valet av väv föll på färgen 600/0110 grey/charcoal.

Luleå Energi

Luleå Energi

Luleå

För några år sedan flyttade Luleå Energi sina verkstads- och lagerfunktioner till Porsödalen i Luleå. Nu har även huvudkontoret flyttat hit. En ny och fräsch byggnad där markisoletter skärmar av solen.

Mediehuset

Mediehuset

Växjö

Vertikal solskärm med horisontellt monterade fasta lameller. Lamellerna är monterade på stomme av galvaniserat stål, indelade mellan runda fasadpilastrar förankrade i mark och takutsprång.

O'Learys

O'Learys

Luleå

O’Learys i Luleå byggde stans största uteservering med 350 sittplatser. Här krävdes inte bara rätt solavskärmning, man behövde även få ned ljudnivåerna så att grannarna inte stördes. Niclas Asplund på Sun Off Luleå rekommenderade en gummerad väv som tog hand om de höga decibeltalen.

Reijlers Ingenjörer AB

Reijlers Ingenjörer AB

Växjö

Klassiska fönstermarkiser monterade i 3 plan på öster-, söder- och västerfasader med profiler i vitlackerat utförande.

Rosenlundsgatan

Rosenlundsgatan

Göteborg

I denna fastighet på Rosenlundsgatan i Göteborg har butikerna i gatuplan fått nya markiser.

Semcon

Semcon

Göteborg

När Semcon ville ha hjälp med solavskärmning för sitt nya huvudkontor med dubbelfasad föll valet på Sun Off. I dubbelfasaden sitter nu svartlackerade screenmarkiser som håller nere temperaturen i byggnaden. Allt är specialtillverkat med hjälp av vår arkitektsupport.

Språkcaféet

Språkcaféet

Göteborg

På uteserveringen kan fikagästerna nu njuta av både kaffe och skugga under ett härligt terrasstak.

Strålterapicenter

Strålterapicenter

Herning, Danmark

Vertikala solskyddslameller och fasadbeklädnad av härdat screentryckt glas med täckningsgrad på 65%.

Strömpilen

Strömpilen

Umeå

Motordrivna fasadlameller av härdat screentryckt glas som ger byggnaden obehindrad utsikt samt ett lätt och luftigt uttryck.

Telia

Telia

Luleå

Telias nya kundcenter i Luleå har försetts med 463 nya screenmarkiser som ska hålla energiförbrukningen nere och skapa ett bra klimat att arbeta i. Bakom installationen står Niclas Asplund på Sun Off Luleå.

Thule-huset

Thule-huset

Göteborg

När den anrika byggnaden behövde en uppfräschning så blev ny- och uppdaterad solavskärmning en avgörande faktor.

Vandalorum

Vandalorum

Värnamo

Utvändiga solskyddsgardiner för de stora fönsterpartierna som ger ett effektivt solskydd samtidigt som den transparenta känslan inifrån lokalerna bibehålls.

VinContoret

VinContoret

Tidaholm

Fallarmsmarkiser på fasaden i tätslutande kassett samt Altea vikarmsmarkiser för bryggan gav det K-märkta huset ett harmoniskt intryck.

Unicaskolan

Unicaskolan

Mariestad

Screenmarkiser i guld och tre nyanser av grått skärmar av solen och skapar ett behagligt studieklimat för eleverna på nybyggda Unicaskolan.