Bli franchisetagare, ansök här

Sun Off Helsingborg

Hälsovägen 1

Sun Off Helsingborg

Hälsovägen 1
Visa butik

Sun Off Helsingborg

DagÖppettiderTelefontid
Måndag11:00-18:0009:00-18:00
TisdagStängt09:00-18:00
Onsdag11:00-18:0009:00-18:00
Torsdag11:00-14:0009:00-18:00
Fredag11:00-14:0009:00-18:00
LördagStängt11:00-18:00
SöndagStängtStängt

övrig tid öppet enligt tidsbokning, 0734-12 34 60, 042-400 00 95.

David Lidborn

Försäljning
0734-12 34 60Skicka e-post

Håkan Wahlström

Montör
0734-12 34 61Skicka e-post

  

Kontakta oss

Din expert på markiser i Helsingborg

Ska du köpa markiser har Sun Off i Helsingborg allt du behöver för ditt hem eller uteplats. Vi guidar dig till det bästa valet i vårt breda utbud av produkter såsom terrassmarkiser, screenmarkiser, fönstermarkiser, gardiner och korgmarkiser.

Hitta dina markiser i Helsingborg
Besök Sun Off i Helsingborg och hitta allt inom markiser i vår butik och vårt showroom. Vi erbjuder företag och privatpersoner svensktillverkade produkter av högsta kvalitet, och ger dig tips om modeller, färger och passande markisväv. Markiserna kan måttanpassas efter dina fönster och vi hjälper även till med projektering och montering. Behöver du andra typer av solskydd kan du naturligtvis även köpa rullgardiner, persienner, plisségardiner och andra utvändiga och invändiga lösningar i vår butik i Helsingborg.

Sunoff markiser Helsingborg
Sunoff markiser Helsingborg
Sunoff markiser Helsingborg

Terrassmarkiser

En terrassmarkis skapar skön skugga och svalka utomhus, men stoppar även solen från att värma upp insidan av huset. Sun Off erbjuder ett brett utbud av terrassmarkiser som gör det möjligt att välja färg och markisväv som passar din smak. Ta hjälp av våra rekommendationer vid ett hembesök och få en måttanpassad produkt som tillverkas utifrån dina önskemål och förutsättningar. Markiserna kan manövreras för hand eller med fjärrkontroll, men ett tips om vill du ha en riktigt smidig lösning är att välja vind- och solautomatik. Då sköts solskyddets ut- och infällning helt utan manuell hantering.

Läs mer om våra terrassmarkiser >>

Fönstermarkiser

Med en fönstermarkis får du ett flexibelt solskydd som enkelt låter dig styra ljusinsläppet under dagen. Sun Off har fönstermarkiser i olika storlekar och konstruktioner – från mindre modeller som kan integreras i fasaden till mer robusta varianter som är utformade för breda fönster. Oavsett vilken modell du efterfrågar, måttanpassar vi markisen exakt efter dina önskemål. Fönstermarkiser hindrar värmeinstrålning på ett effektivt sätt eftersom solstrålarna stoppas redan innan de når fönstret. Inomhustemperaturen kan därmed sänkas med flera grader under soliga perioder. Vill du ha full kontroll på ditt invändiga klimat även när du inte är hemma, väljer du med fördel sol- och vindautomatik.

Läs mer om våra fönstermarkiser >>

Screenmarkiser

Välj en screenmarkis och du får ett smart, vindtåligt och stilrent solskydd som inte sticker ut på fasaden. Likt en rullgardin löper screenmarkiser hela vägen längs med fönstret och det är ett av de effektivaste solskydden när det gäller att hålla nere inomhustemperaturen. Vill du kunna se ut genom markisen är det möjligt att välja en väv med hög transparens som ger bra utsikt, samtidigt som insynen begränsas. Precis som med övriga markiser går det att välja sol- och vindautomatik som ser till att markiserna fälls ned vid solsken och upp vid regn och blåst för att skydda mot slitage.

Läs mer om våra screenmarkiser >>

Markisoletter

Markisoletter är en kombination av fönstermarkisens och screenmarkisens egenskaper och utseende. Den löper vertikalt längs med fönstret och går sedan i vinkel utåt, vilket ger en pålitlig solavskärmning och ett behagligt ljusinsläpp invändigt. Markisoletter har en slimmad, vindtålig konstruktion och är särskilt bra lämpade för hus som utsätts för mycket blåst, exempelvis i kustområden. Det är också ett perfekt val till höga fönster med glas från tak till golv. Solskyddet kan hanteras manuellt, men möjligheten finns att låta en sensor styra allt automatiskt via sol- och vindautomatik. Hos Sun Off kan du välja bland hundratals olika färger och hitta en stil som matchar ditt hus perfekt.

Läs mer om våra markisoletter >>

Korgmarkiser

Med den runda korgformen har korgmarkisen blivit en klassiker bland solskydd. Men även om utseendet är klassiskt finns det många valmöjligheter. Välj exempelvis bland olika bockningar, färger och mönster, samt mellan rakt och ”trappat” utförande på kappan. En korgmarkis kan monteras i fast läge, alternativt som uppdragbar markis. Med det sistnämnda alternativet går det även att välja sol- och vindautomatik för att slippa manuell in- och utfällning. Våra markisdukar är impregnerade mot smuts och väta, och fibern står emot solblekning.

Läs mer om våra korgmarkiser >>

Solskärmar

Solskärmar är en kostnadseffektivt och stilrent solskydd för mer utsatta lägen. Lamellerna kan monteras fasta eller rörliga och är särskilt bra för industrilokaler, skolor, kontor och andra offentliga byggnader. Solskärmar kan även användas som fasadgaller och ventilationsgaller i fasadöppningar eller som fasadgaller för att dölja ventilationsaggregat och andra installationer på tak.

Läs mer om våra solskärmar >>

Fasadlameller

Fasadlameller är ett av de mest kreativa och stilfulla sätten att skapa avskärmning hemma. Hos fasadlameller samspelar både funktion och estetik med varandra för att uppnå en skön inomhustemperatur och ett behagligt ljussken. Lamellerna går att anpassa och välja i glas, trä, metall eller plåt som alla ger en helt egen känsla för huset.

Läs mer om våra fasadlameller >>

Fasadpersienner

Våra fasadpersienner finns i olika modeller för mindre och större fönster. Allt från enkla och eleganta varianter till kraftiga och stabila fasadpersienner för mer vindutsatta klimat. En persienn från Sun Off kan styras med antingen lina och vev, eller med motor som med vindvakt som ser till att persiennerna fälls in när vinden blåser upp.

Läs mer om våra fasadpersienner >>

Pergolas

Med pergolas från Sun Off skapar du det ultimata uterummet. Dessa produkter skyddar mot regn, snö och solsken, och går att anpassa efter varje kunds behov och önskemål. Hos oss kan du skräddarsy er pergola precis som du vill ha den så att höjd, längd, bredd, material och färg passar din trädgård och blir ett perfekt tillskott till ditt hem.

Läs mer om våra pergolas >>