Bli franchisetagare, ansök här

Sun Off Stockholm

Sätraängsvägen 10

Sun Off Stockholm

Sätraängsvägen 10
Visa butik

Sun Off Stockholm

Helhetslösningar inom solskydd

När du vänder dig till Sun Off för solskydd och solavskärmning, för både inomhusbruk och utomhusbruk, hjälper vi till med hela projektet och tar dig ända från produktval till montering och service av ditt nya solskydd. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar som passar de flesta önskemål, samt kostnadsfritt hembesök och gratis offert. Vi har lång garanti på våra produkter och kommer även ut till våra kunder och monterar våra markiser och persienner på plats efter köpet.

Det finns många fördelar med att använda sig av solskydd. För det första så ser rätt markis till att du får en behagligare temperatur i både hem och uteplats under sommarens varmare dagar. En markis skyddar även mot solljus som kan vara störande. Solskydden kan även hjälpa till som insynsskydd, och dessutom är de ett stilrent designinslag.

Vårt projektkontor i Stockholm har lång erfarenhet av helhetslösningar till arkitekter, byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar, företag och offentliga miljöer. Kunskapen kompletterar vi med ett heltäckande sortiment av produkter som används både inomhus och utomhus som exempelvis terrassmarkiser, fönstermarkiser, plisségardiner, rullgardiner, och lamellgardiner. Även om vi främst vänder oss till projektmarknaden, hjälper vi även privatpersoner i Stockholmsområdet med markiser och insynsskydd. De flesta av våra butiker har även ett showroom som du kan besöka och inspireras innan köpet av er nya markis.

Hör av dig till oss för markiser i Stockholm

Är du i behov av någon typ av solskyddslösning? Vårt erbjudande är betydligt bredare än att bara tillhandahålla kvalitativa, svensktillverkade produkter. Med Sun Off får du en komplett partner som kan vara med i hela projektet från besök och rådgivning till projektering, offerering, genomförande och service. På det viset hittar vi fram till de rätta valen utifrån just dina önskemål och behov när det gäller både funktionalitet och design för din markis.

Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med inom effektivt solskydd och solavskärmning. Se också mer bland våra produktsidor här på vår hemsida för att hitta rätt markis för ditt hem. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök och gratis offert, och har lång garanti på alla våra markiser.

Välkommen till Sätraängsvägen 10, Danderyd eller kontakta projekt/service på telefon 08-656 01 20.

Välkommen att boka ett besök hos oss på Sätraängsvägen 10 på telefonnummer 08-656 01 20 eller på mail.
DagÖppettiderTelefontid
MåndagStängt07:00-16:00
TisdagStängt07:00-16:00
OnsdagStängt07:00-16:00
TorsdagStängt07:00-16:00
FredagStängt07:00-15:00
LördagStängtStängt
SöndagStängtStängt

Brian Udrup

Diplomerad solskyddstekniker
070-787 08 99Skicka e-post

Martina Öndemar

Kundtjänst / Ekonomi / Administration
08-656 01 20Skicka e-post

Daniel Öndemar

Diplomerad installatör & certifierad höghöjdsmontör
08-656 01 20Skicka e-post

Sebastian Lägerud

Tekniker
08-656 01 20Skicka e-post

Andreas Karlsson

Tekniker
08-656 01 20Skicka e-post

Thomas Pahleteg

Tekniker
08-656 01 20Skicka e-post

 

 

 

 

Kontakta oss

Proffs på markiser i Stockholm

Sun Off i Stockholm har ett brett utbud av markiser för alla typer av ändamål. Bland våra solskydd hittar du bland annat terrassmarkiser, screenmarkiser, fönstermarkiser och korgmarkiser. Ta hjälp av oss och få skön skugga där det behövs som mest.

Skräddarsydda markiser i Stockholm
Ska du köpa markiser har Sun Off allt som behövs för uteplatsen, altanen eller terrassen. Vårt projektkontor i Stockholm har lång erfarenhet av helhetslösningar till projektmarknaden, men hjälper även privatpersoner med markiser och andra typer av solskydd som rullgardiner, persienner och plisségardiner. Lösningarna anpassas efter varje kunds behov och vi guidar dig gärna fram till en måttanpassad markis med passande markisväv. Med rätt markis blir slutresultatet både behagligare temperatur, skydd mot störande solljus och ett stilrent designinslag på fasaden.

Sunoff markiser Stockholm
Sunoff markiser Stockholm
Sunoff markiser Stockholm

Terrassmarkiser
Terrassmarkiser ger ett effektivt solskydd och låter dig njuta av behaglig svalka på exempelvis uteplatsen, balkongen eller altanen. Behålls markisen i utfällt läge på kvällen ser den också till att värmen stannar kvar längre. Markiserna, som även går att använda som balkongmarkiser, kan anpassas på en rad olika sätt när det gäller mått, färg, markisväv och praktiska funktioner som fjärrstyrning och vind- och solautomatik. Hos Sun Off kan du få måttanpassade markiser, låna hem prover för att fundera i lugn och ro eller boka ett hembesök där vi går igenom dina behov.

Läs mer om våra terrassmarkiser >>

Fönstermarkiser
En fönstermarkis är en optimal lösning för att skydda husets insida från både solstrålar och insyn. Eftersom fönstermarkiser stoppar solen innan den når fram till fönstret, blir solskyddet mycket effektivt och inomhustemperaturen kan enkelt sänkas med flera grader. Sun Off har ett stort utbud av fönstermarkiser som kan fås i olika storlekar och konstruktioner för att passa allt från små fönster till stora, breda fönsterpartier. För smidig hantering kan du välja motorisering som gör det möjligt att styra markisen med fjärrkontroll. Kopplas markisen till sol- och vindautomatik, fälls den ut automatiskt vid solsken, och fälls in vid blåst och regn för att skydda textil och konstruktion.

Läs mer om våra fönstermarkiser >>

Screenmarkiser
Ska du köpa markiser och letar efter en stilren lösning som inte syns för mycket på fasaden är screenmarkiser ett perfekt val. De fälls ned vertikalt och följer fönstrets glas hela vägen ner. Produkttypen är ett av de effektivaste sätten för att hålla en behaglig inomhustemperatur under soliga dagar och är dessutom mycket vindtålig. Med en väv med hög transparens kan du ha markiserna helt nedfällda och ändå se vad som händer på utsidan, samtidigt som insynen fortfarande är begränsad. Markisvävarna är slitstarka, smutsresistenta och värmereflekterande för att hålla under lång tid.

Läs mer om våra screenmarkiser >>

Markisoletter
Markisoletten löper vertikalt längs fönstret och går sedan i vinkel utåt. Därmed blir den en kombination av en traditionell fönstermarkis och en screenmarkis. Solskyddsvarianten passar särskilt bra till höga fönster som sträcker sig från golv till tak och är mycket vindtålig tack vare den slimmade konstruktionen. Markisoletter ger både effektiv solavskärmning och ett generöst ljusinsläpp, utan att bjuda på insyn från utsidan. I infällt läge förvaras markisoletten i en skyddande kassett. För att slippa manuell manövrering är det möjligt att installera sol- och vindautomatik med en sensor som ser till att solskyddet fälls ut eller in beroende på väder.

Läs mer om våra markisoletter >>

Korgmarkiser
Korgmarkisen är en välkänd klassiker med sin karaktäristiska, runda korgform. Variationsmöjligheterna är många och du kan välja bland hundratals olika färger och mönster. Det är också möjligt att få markisens kappa i rakt eller så kallat ”trappat” utförande. Oftast monteras korgmarkiserna så att de kan fällas in, men det är också möjligt att sätta dem i en fast position. För det förstnämnda alternativet finns lösningar med vind- och solautomatik som gör att markisen fälls in och ut beroende på väder.

Läs mer om våra korgmarkiser >>

Solskärmar
Solskärmar är en kostnadseffektiv och stilren lösning för solavskärmning på utsatta lägen. Lamellerna kan monteras fasta eller rörliga och passar bra för kontor, industrilokaler, skolor och andra offentliga byggnader. Solskärmar kan även användas som fasad- och ventilationsgaller i fasadöppningar eller som fasadgaller för att dölja ventilationsaggregat och andra installationer på tak.

Läs mer om våra solskärmar >>

Fasadlameller
Fasadlameller är ett av de mest kreativa och uttrycksfulla sätten att skapa solavskärmning hemma. Hos fasadlameller samspelar både funktion och estetik i hög grad med varandra för att uppnå en skön inomhustemperatur och ett behagligt ljus. Lamellerna går att anpassa och välja i glas, trä, metall eller plåt som alla ger en helt egen känsla för huset.

Läs mer om våra fasadlameller >>

Fasadpersienner
Våra fasadpersienner finns i olika modeller för mindre och större fönster. Allt från enkla och eleganta varianter till kraftiga och stabila fasadpersienner för mer vindutsatta klimat. Fasadpersienner från Sun Off kan styras med antingen lina och vev, eller med motor som med vindvakt som ser till att persiennerna fälls in när vinden blåser upp.

Läs mer om våra fasadpersienner >>

Pergolas
Med pergolas från Sun Off skapar du det ultimata uterummet. De skyddar mot alla väderslag och går att anpassa efter varje kunds behov och önskemål. Hos oss kan du skräddarsy er pergola precis som du vill ha den så att höjd, längd, bredd, material och färg passar din trädgård och blir ett perfekt tillskott till ditt hem.

Läs mer om våra pergolas >>