Min varukorg
Bild

Det som finns på insidan behöver inte ses från utsidan. Välj ett bra insynsskydd till dina fönster så undviks inblick i hemmet, samtidigt som rummen skyddas från solen.

Bild
Bild
Bild

Hemmets lugna vrå vill man ofta ha för sig själv och ett insynsskydd kan därför vara ett bra val. Det gäller inte minst under årets mörka månader när bostadsytorna oftare är upplysta. Oavsett om du helt vill begränsa insynen eller bara skärma av delar av fönstret, finns det flera olika produktvarianter att välja mellan.

Flexibelt skydd

Rullgardiner och plisségardiner är två vanligt förekommande solskydd som även skyddar väl mot insyn. Väljer du en plisségardin som kan hissas både upptill och nedtill, kan du enkelt styra vilken del av fönstret som ska skärmas av för tillfället. Även om invändiga produkter är den vanligast lösningen, går det naturligtvis att använda en utvändig variant. En stilren fasadpersienn är ett exempel som ger både effektiv solavskärmning och ett fullgott insynsskydd.

Bild
Bild

Se ut, men inte in

Insynsskyddets väv har betydelse för hur effektiv avskärmningen från utsidan blir. Ljusa vävar reflekterar ljuset, har en högre avskärmningsfaktor och ger därför ett effektivare insynsskydd jämfört med en mörk väv. Vill du samtidigt kunna se vad som händer utanför fönstret? Sun Off erbjuder vävar med en transparens på endast 1-3 procent och genom att kombinera vit väv på utsidan med mörk väv på insidan, går det bra att se inifrån och ut. 


Vill du veta mer om insynsskydd och få hjälp att välja rätt produkt? Kontakta Sun Off så berättar vi mer!