Min varukorg
Bild

Svårt att sova? En mörkläggningsgardin skyddar effektivt mot ljusinsläpp och ger en behaglig rumsmiljö även under varma och soliga sommardagar.

Mörkläggningsgardiner för Värme, svalka och god sömn. 

Solen är din bästa vän, åtminstone när den värmer med behagligt ljus. Värre är det när den hindrar dina sömnrytmer eller håller dig vaken om nätterna. För att du ska få optimalt med värme och ljus i ditt hus har Sun Off ett brett utbud av mörkläggningsgardiner som anpassas efter varje specifik fastighet och alla typer av rum. 

Mörkläggningsgardiner för olika hus 

Vilken typ av mörkläggningsgardiner som passar ditt hem bäst beror på hur ditt hus är utformat och vad du har för typ av ljusinsläpp. För att hitta den bästa lösningen gör vi hembesök där vi genom noggranna undersökningar och med god dialog reder ut vilken typ av mörkläggningsgardiner som är bäst anpassad för dina förutsättningar. 

Vilka typer av mörkläggningsgardiner passar dig bäst? 

Sun Off har flera olika sorters mörkläggningsgardiner som ger fördelar på olika sätt, men genomgående för samtliga av våra mörkläggande gardiner är att de är svensktillverkad och av slitstarkt material. Det gäller dessutom för alla våra produkter. 

 

Bland våra mörkläggningsgardiner hittar du: 

  • Effektgardiner
  • Effektgardinen stänger ute solljuset som en ställbar gardin och gör det enkelt för dig att styra ditt ljusinsläpp. 
  • Rullgardiner 
  • Sun Offs rullgardiner utgör en av våra vanligaste mörkläggningsgardiner och finns i en mängd olika varianter. 
  • Rullgardiner L 

Om du har större fönster är mörkläggningsgardinen Rullgardin L förmodligen det bästa alternativet. Den täcker stora ytor effektivt. 

Svart trähus med svart markis

På vilka fönster kan jag använda mörkläggningsgardiner? 

Sun Off har ett flertal varianter av mörkläggningsgardiner som passar vanliga fönster, takfönster och takkupoler. De har också inbyggda borstlister som ger maximal ljustäthet runtom hela gardinen, på kassettens rygg, i bottenlist, samt i sidoslussar. Du kan dessutom välja mellan olika färger på vävar. 

Rött trähus med gröna markiser

Vi måttanpassar för bästa effekt 

Slitstarkt och gediget material är förstås en grundförutsättning för våra produkter. Men utöver det kräver de flesta fönster att gardinerna har mätts ut med hög precision för att ge bästa effekt. Sun Offs servicetekniker och montörer besöker dig för att med exakt mätning se till att du får ut det mesta av din mörkläggningsgardin.

Vi säkerställer att dina mörkläggningsgardiner är av högsta kvalitet 

Alla Sun Offs produkter tillverkas i vår fabrik som är belägen i Mullsjö. Våra mörkläggningsgardiner, och alla andra våra produkter för den delen, är därmed svensktillverkade och anpassade för alla typer av nordiskt klimat. De ger därmed långvarigt skydd som har arbetats med för att tåla tidens tand.  


Kan jag bestämma utseende på mina mörkläggningsgardiner? 

Sun Off erbjudande är flexibelt och vi har alltid som mål att ge den bästa möjliga servicen till dig. Därför har vi ett brett utbud av vävar och modeller av mörkläggningsgardiner för att du inte bara ska hitta produkter som effektivt stänger ute ljuset och värmen från ditt hus utan även estetiskt passar ditt hems arkitektur och den inredning du har valt ut. Du kan därför välja bland flera alternativ, och vi finns alltid tillgängliga för teknisk rådgivning eller ger gärna förslag på vad vi tror fungerar bäst för ditt hem eller din fastighet. 


Stäng ute solen, sov bättre och få ut mer av dagen 

Sömn är nyckel till det mesta. Det är dels grunden till att kunna vara mer effektiv under arbetsdagen och att prestera bättre på träningen, men även till att långsiktig må bättre och att bibehålla god hälsa. Därför är det inte bara retfullt och irriterande att kunna somna på nätterna när det är för varmt eller ljust i ditt rum, det påverkar din vakna tid ur flera aspekter. För att säkerställa att du ska ha de bästa förutsättningarna i ditt sovrum har vi en mängd högkvalitativa mörkläggningsgardiner som hjälper dig att få det mörkt och svalt i ditt rum. Det gör att du kan skapa goda sömnrutiner och i sin tur få ut det mesta av din dag. 

Mörkläggningsgardiner är alltså ett perfekt verktyg för att skapa bättre sömnrutiner, men det är likväl effektivt att använda i resterande delar av fastigheten. Med våra mörkläggningsgardiner kan du enkelt avskärma dig från insyn och få det svalt och mörkt i hela fastigheten.

Kan jag bestämma utseende på gardinen?

Sun Off erbjuder stora möjligheter att sätta personlig prägel på dina mörkläggningsgardiner och du kan exempelvis välja mellan en rad olika mönster. Kontakta oss så berättar vi mer!

Se våra rullgardiner här