Min varukorg

Leverans

Leverans
Beställningar som görs utanför Sun Offs ordinarie öppettider eller på en helgdag behandlas vid närmast följande arbetsdag. Leveranstiden från fabrik är cirka 10–12 arbetsdagar.

Frakt 
Alla produkter levereras fraktfritt till din närmaste butik. Du gör ditt val i samband med din beställning. Vid leverans till butiken kan du välja att själv hämta produkterna, eller anlita butiken för hemtransport och montering. Du kan också få produkterna levererade till din hemadress med DB Schenker, till en fast fraktkostnad.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så kontaktar du oss direkt via e-post: kundtjanst@sunoff.se. Vid försenad leverans har du rätt att häva ditt köp. Risken för inhandlade varor övergår till köparen när leveransen görs.

Fraktalternativ 1: 0 kr
Dina varor skickas till den Sun Off-butik du har valt i samband med din beställning. Du hämtar själv produkterna där. Om du väljer att låta butiken montera dina produkter så transporteras de till dig i samband med monteringen. Du kan be om pris för montering vid beställning.

Fraktalternativ 2: 395 kr eller 695 kr
Priset 395 kr gäller för fönstermarkiser och priset 695 kr gäller terrassmarkiser, oavsett antal produkter.

Du får en avisering via e-post.
 Denna försändelse visar leveransstatus och kan spåras via kollinummer.

Transportskada
Transportskada anmäls till DB Schenker i samband med leverans.