Min varukorg
Toggle Nav

Rullgardin

En stilren rullgardin som finns i hundratals olika vävar, kulörer och texturer. Den regleras med kulkedja eller fjäderdrag eller kan kompletteras med sidostyrning eller motordrift. Du kan också välja om du vill ha rullgardinen över- eller underrullad och en stilren kassett finns som tillval. Rullgardinen kan även fås i mönster designat av Emma von Brömssen.

Läs mer om kollektionen

SvensktillverkadSvensktillverkad

Mått och teknisk data

Mer information:
Typ Rullgardin
Minbredd 70
Maxbredd 300
Valfri vävfärg Nej
Kan fjärrmanövreras Nej
Kan seriekopplas Nej
Plats för LED-belysning Nej
Solautomatik Nej
Valfri profilfärg Nej
Ställbar lutningsvinkel Nej
Svensktillverkad Ja
Maxhöjd 260 cm
Manövrering – Kulkedja
– Fjäderdrag
– Motor (extra tillval)
– Sidostyrning (extra tillval)
Profil och beslag – Vit
– Svart
– Naturanodiserad
Funktioner – Svensktillverkad

Anpassa Rullgardin

Här anpassar du din markis så att den passar ditt hus. Du väljer profilfärg, bredd, tillval och vilken väv du vill att den ska ha – och du har en massa alternativ att välja mellan. Kom ihåg att mäta mycket noggrant, särskilt om markisen ska placeras i fönstrets nisch. 

Hitta återförsäljare
1 000,00 kr
Effektgardin

Effektgardin

Rullgardin

Effektgardinen kan närmast beskrivas som en ställbar rullgardin. Väven regleras enkelt och steglöst i flera lägen beroende på hur mycket ljusinsläpp/insynsskydd du önskar.

Minbredd 120 cm | Maxbredd 270 cm

Svensktillverkad
Rullgardin L

Rullgardin L

Rullgardin

Kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier, och kan fås ända upp till 3 meter bred. Du reglerar rullgardinen med en kulkedja och du kan välja bland ett stort urval av vävar i olika kulörer och texturer. Du väljer också om du vill ha under- eller överrullande gardin. Gardinen kan kompletteras med vevreglage alternativt motordrift och du kan med fördel välja till en stilren kassett.

Minbredd 100 cm | Maxbredd 300 cm

Svensktillverkad

Kontakta oss