Rullgardin L

Kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier, och kan fås ända upp till 3 meter bred. Du reglerar rullgardinen med en kulkedja och du kan välja bland ett stort urval av vävar i olika kulörer och texturer. Du väljer också om du vill ha under- eller överrullande gardin. Gardinen kan kompletteras med vevreglage alternativt motordrift och du kan med fördel välja till en stilren kassett. Rullgardinen kan även fås i mönster designat av Emma von Brömssen.

Läs mer om kollektionen

SvensktillverkadSvensktillverkad

Mått och teknisk data

Mer information:
TypRullgardin
Minbredd100
Maxbredd300
Valfri vävfärgNej
Kan fjärrmanövrerasNej
Kan seriekopplasNej
Plats för LED-belysningNej
SolautomatikNej
Valfri profilfärgNej
Ställbar lutningsvinkelNej
SvensktillverkadJa
Maxhöjd400 cm
Manövrering– Kulkedja
– Motor (extra tillval)
– Vevreglage (extra tillval)
Kassett113 x 120 mm
– Vit
– Naturanodiserad

Anpassa Rullgardin L

Här anpassar du din markis så att den passar ditt hus. Du väljer profilfärg, bredd, tillval och vilken väv du vill att den ska ha – och du har en massa alternativ att välja mellan. Kom ihåg att mäta mycket noggrant.

1 000,00 kr 800,00 kr
Effektgardin

Effektgardin

Rullgardin

Effektgardinen kan närmast beskrivas som en ställbar rullgardin. Väven regleras enkelt och steglöst i flera lägen beroende på hur mycket ljusinsläpp/insynsskydd du önskar.

Minbredd 120 cm | Maxbredd 270 cm

Svensktillverkad
Rullgardin

Rullgardin

Rullgardin

En stilren rullgardin som finns i hundratals olika vävar, kulörer och texturer. Den regleras med kulkedja eller fjäderdrag eller kan kompletteras med sidostyrning eller motordrift. Du kan också välja om du vill ha rullgardinen över- eller underrullad och en stilren kassett finns som tillval.

Minbredd 70 cm | Maxbredd 300 cm

Svensktillverkad