1. Öppningserbjudande i Hovås

  Öppningserbjudande i Hovås

  20% rabatt på hela sortimentet(!) nu i oktober!
  Gäller endast i vårt nya showroom i Hovås, under hela oktober.
  Missa inte chansen: ring Thomas för att boka en tid i butiken, telefon: 031-797 38 80.

  Välkommen!

  Läs mer »
 2. Sun Off växer – öppnar i Hovås

  Sun Off växer – öppnar i Hovås

  Sun Off:s populära utbud av svensktillverkade markiser, rullgardiner och persienner finns nu att uppleva på plats i The House, Hovås, Göteborg.

  – Behovet av riktigt bra solavskärmning ökar. Inte minst nu när människor har spenderat mer tid än vanligt i sina hem, säger Thomas Edblad, franchisetagare Sun Off Hovås.

  Läs mer »
 3. Sun Off Gävle söker Solskyddstekniker / Montör

  Sun Off Gävle söker Solskyddstekniker / Montör

  För att passa i rollen måste du vara en händig, självgående person med exempelvis snickare eller liknande yrke i bakgrunden. Stort plus om du har yrkeserfarenhet av att montera solskydd men inget krav. Viljan att utvecklas och lära är minst lika viktig som din erfarenhet. Som person är du driven, händig och positiv. Du utgår från vår butik & kommer till ett företag som har framtiden för sig.

  Körkort är ett krav eftersom vi monterar på fältet & att du är svensktalande.

  Det är även viktigt att du är social då du dagligdags träffar nya kunder & våra kunder är det som gör oss framgångsrika. Sun Off Gävle erbjuder dig ett roligt och varierande jobb med mycket frihet under ansvar i ett erfaret litet team som är i tillväxt. Välkommen med din ansökan!

  Maila din ansökan till mats.svensson@sunoff.se med CV och personligt brev.

  Har du frågor runt tjänsten kan du ringa Mats Svensson på 070-696 04 52

  Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför ha in din ansökan snarast möjligt.

  Läs mer »
 4. Sun Off kommer till Karlstad

  Sun Off kommer till Karlstad

  Tillsammans med franchisetagaren Niclas Norman erbjuder Sun Off nu solskyddsprodukter av svensk kvalitet med hög servicegrad till alla som bor i och runt Karlstad.

  Läs mer »
 5. Sun Offs Sverigemarkis – ett enkelt val, alltid nära dig.

  Sun Offs Sverigemarkis – ett enkelt val, alltid nära dig.

  Sun Offs Sverigemarkis är vår svenskproducerade markis som just nu finns i lager hos din lokala Sun Off-butik. Utformad för att ge bra solskydd till rätt pris, och tillverkad av gediget material för att tåla väderslitage.

  En prisvärd markis av hög kvalitet helt enkelt. Och alltid nära dig.

  Läs mer »
 6. Installations-tekniker till Sun Off i Stockholm

  Installations-tekniker till Sun Off i Stockholm

  Tycker du om att arbeta fysiskt, vistas utomhus och ge en god service?
  Då har vi ett jobb åt dig!

  Läs mer »
 7. Montör med arbetsledar-ansvar

  Montör med arbetsledar-ansvar

  Sun Off växer så nu söker vi en montör med arbetsledaransvar till Skaraborgsregionen!
  Dina arbetsuppgifter kommer att, i nära samarbete med ägare, koordinera, arbetsleda och montera hela vårt sortiment av solskydd hos våra kunder - ibland tillsammans med dina kollegor och ibland ensam.

  Läs mer »
 8. Vi söker säljare i Göteborg

  Vi söker säljare i Göteborg

  I rollen som säljare jobbar du med uppsökande försäljning mot privatmarknaden och företagsmarknaden med hela vårt produktsortiment inom solavskärmning. Vi har vårt showroom på Esperantoplatsen i Göteborg och det är här du har dina kollegor.

  Läs mer »
 9. Vindtåligt solskydd till symaskinsjätte

  Vindtåligt solskydd till symaskinsjätte

  En av världens största symaskinstillverkare stod redo att flytta in nya lokaler. Men först behövde inomhustemperaturen säkras med en smart solskyddslösning som passar till fem meter breda fönster.

  Läs mer »
 10. Två nya orter på Sun Off-kartan

  Två nya orter på Sun Off-kartan

  Sveriges ledande butikskedja inom solskydd stärker sin position på marknaden ytterligare. Nu öppnar Sun Off verksamhet på två nya orter – Falköping och Skara.
  – Det är en expansiv region där vi ser stor potential för våra produkter och tjänster, säger Niklas Olausson, affärsutvecklare på Sun Off.

  Läs mer »
 11. Vi söker projektmontörer i Luleå och Umeå

  Vi söker projektmontörer i Luleå och Umeå

  Vi behöver bli fler på två av våra nordligaste orter. 

  Läs mer »
 12. Markisoletter gav ett solsäkert äldreboende

  Markisoletter gav ett solsäkert äldreboende

  På Ekedal äldrecentrum i Skövde monterade Sun Off över 200 utvändiga solskydd. Majoriteten av produkterna var markisoletter och det resulterade i flera viktiga fördelar för både boende och personal.

   

  Läs mer »
 13. Havet ställde krav på solavskärmningen

  Havet ställde krav på solavskärmningen

  Tylösands välkända strand bjuder inte bara på sol och bad. Påfrestande saltstänk och rejäla havsvindar gjorde att Restaurang Salt var i behov av ett ytterst genomtänkt och tåligt solskydd. Sun Off tog en småländsk pergolalösning och specialanpassade den till västkustens förutsättningar.

  Läs mer »
 14. Gardinerna gör inget väsen av sig på Kista Entré

  Gardinerna gör inget väsen av sig på Kista Entré

  Över 100 stora rullgardiner som är i rörelse skulle kunna höja ljudnivån i en byggnad. Men på Kista Entré blev lösningen både tyst och temperatursänkande.

  Läs mer »
 15. Akutsjukhus med varierat solskydd

  Akutsjukhus med varierat solskydd

  Kravfylld mörkläggning i sterila miljöer. Specialanpassat pergolabygge över patienternas uteplats. Det var några av solskyddslösningarna som Nimex och Sun Off hanterade under byggnationen av Eksjös nya akutsjukhus.

  Läs mer »
 16. Balans mellan ljus och solskydd

  Balans mellan ljus och solskydd

  Det generösa ljusinsläppet var en faktor som gav Katrinebergsskolan ett lyft efter totalrenoveringen. För Sun Off bestod uppgiften i att inte låta solen påverka arbets- och studiemiljön.

  Läs mer »
 17. Trävillans solskydd var en tidstjuv

  Trävillans solskydd var en tidstjuv

  Att fälla ut en markis för hand är snabbt gjort. Att hantera 23 markiser kräver betydligt mer tid. De nya ägarna till den stora trävillan i Smålands vackra natur kontaktade Sun Off för att lösa tidsproblemet.

  Läs mer »
 18. Markiser med millimetrarna på rätt sida

  Markiser med millimetrarna på rätt sida

  Mitt under bygget av Kungsängens förskola uppstod ett solrelaterat problem. De föreskrivna markiserna skulle göra det omöjligt att öppna fönsterna. För Sun Off innebar det ett uppdrag med extrem millimeterprecision.

  Läs mer »
 19. CORONA COVID-19 information

  Hantering av Corona COVID-19 vid möten, mätning och montage av solskydd. I dagar med ett aktivt arbete för att begränsa smittspridningen av COVID-19 i Sverige kan det lätt skapas en osäkerhet kring vilka situationer man ska undvika eller helt välja bort. Osäkerheten rör sällan den egna hanteringen utan istället hur andra hanterar samma situation och om de tar risker som i förlängningen påverkar andra, alltså dig och mig.

  Läs mer »
 20. Jönköping blev årets franchisetagare 2019!

  Jönköping blev årets franchisetagare 2019!

  Under festliga former på Sun Off:s årliga kick-off på Öijared Resort delades priset för Årets franchisetagare ut. Priset delades förtjänstfullt ut till gänget i Jönköping.

  Läs mer »
 21. Nischade markiser i Jönköping

  Nischade markiser i Jönköping

  På förskolan Myggan var solskydden med i planeringen från start. Läs om hur det resulterade i tydliga designval, varierande automatik, samt markiser som ”försvinner” i nischen.

  Läs mer »
 22. Markiser gjorde kusthuset beboeligt

  Markiser gjorde kusthuset beboeligt

  I fyra år har Johan och Caroline bott med sina två barn utanför Kode, norr om Göteborg. Beläget på en höjd med hundratalet meter ner till havet, bjuder huset på en hänförande utsikt över sundet mellan fastlandet och Tjörn.

  Läs mer »
 23. Exklusiv terrassmarkis med hög finish

  Exklusiv terrassmarkis med hög finish

  Det nutida formspråket med raka och skarpa linjer, gör markisen till ett passande val för byggnader med modern arkitektur. Duken är helt inkapslad i kassetten vid indraget läge. 

  Läs mer »
 24. Jonas vann ny terrassmarkis!

  Jonas vann ny terrassmarkis!

  Jonas från Mariestad hade Sveriges fulaste markis enligt Juryn på Sun Off. Han vann således tävlingen "Sveriges Fulaste Markis" och blev därmed en lycklig vinnare av en ny markis till ett värde av 33.000 kr.

  Läs mer »
 25. Nya uteserveringar i Umeå

  Nya uteserveringar i Umeå

  Sun Off i Umeå fick till uppdrag att leverera snyggt designade solskydd för två av stans uteserveringar. Rörliga pergolamarkiser med glaspartier blev lösningen.

  Läs mer »
Sida