Min varukorg
Toggle Nav
 1. CORONA COVID-19 information

  Hantering av Corona COVID-19 vid möten, mätning och montage av solskydd. I dagar med ett aktivt arbete för att begränsa smittspridningen av COVID-19 i Sverige kan det lätt skapas en osäkerhet kring vilka situationer man ska undvika eller helt välja bort. Osäkerheten rör sällan den egna hanteringen utan istället hur andra hanterar samma situation och om de tar risker som i förlängningen påverkar andra, alltså dig och mig.

  Läs mer »
 2. Jönköping blev årets franchisetagare 2019!

  Jönköping blev årets franchisetagare 2019!

  Under festliga former på Sun Off:s årliga kick-off på Öijared Resort delades priset för Årets franchisetagare ut. Priset delades förtjänstfullt ut till gänget i Jönköping.

  Läs mer »
 3. Nischade markiser i Jönköping

  Nischade markiser i Jönköping

  På förskolan Myggan var solskydden med i planeringen från start. Läs om hur det resulterade i tydliga designval, varierande automatik, samt markiser som ”försvinner” i nischen.

  Läs mer »
 4. Markiser gjorde kusthuset beboeligt

  Markiser gjorde kusthuset beboeligt

  I fyra år har Johan och Caroline bott med sina två barn utanför Kode, norr om Göteborg. Beläget på en höjd med hundratalet meter ner till havet, bjuder huset på en hänförande utsikt över sundet mellan fastlandet och Tjörn.

  Läs mer »
 5. Exklusiv terrassmarkis med hög finish

  Exklusiv terrassmarkis med hög finish

  Det nutida formspråket med raka och skarpa linjer, gör markisen till ett passande val för byggnader med modern arkitektur. Duken är helt inkapslad i kassetten vid indraget läge. 

  Läs mer »
 6. Jonas vann ny terrassmarkis!

  Jonas vann ny terrassmarkis!

  Jonas från Mariestad hade Sveriges fulaste markis enligt Juryn på Sun Off. Han vann således tävlingen "Sveriges Fulaste Markis" och blev därmed en lycklig vinnare av en ny markis till ett värde av 33.000 kr.

  Läs mer »
 7. Nya uteserveringar i Umeå

  Nya uteserveringar i Umeå

  Sun Off i Umeå fick till uppdrag att leverera snyggt designade solskydd för två av stans uteserveringar. Rörliga pergolamarkiser med glaspartier blev lösningen.

  Läs mer »

Kontakta oss