Sverigemarkisen – terrassmarkis redo för leverans. Läs mer här!

Min varukorg
 1. Just nu: 25% rabatt på väv

  25% på väv

  Snabbt, enkelt och prisvärt! Vi hjälper dig med både service och vävbyte på dina markiser.

  Läs mer »
 2. Höstkampanj: Infravärmare på köpet när du beställer terrassmarkis

  Höstkampanj 2023

  Att semestern tar slut betyder inte att altansäsongen är över. Med en terrassmarkis kan du fortsätta att njuta av sommarstunder på uteplatsen.

  Läs mer »
 3. Vi breddar vårt sortiment med plisségardiner från Visor

  Vi breddar vårt sortiment med Visor

  Vi breddar vårt sortiment med plisségardiner från Visor. Med Visors plisségardiner blir din inglasade balkong eller terrass ännu trivsammare.

  Läs mer »
 4. Sun Off söker montör till Helsingborg

  Sun Off söker montör till Helsingborg

  Vi erbjuder dig ett roligt och varierande jobb med mycket frihet under ansvar. För att passa i rollen måste du vara en händig, självgående person med exempelvis snickare eller liknande yrke i bakgrunden.

  Läs mer »
 5. Redo för leverans: Sverigemarkisen

  Redo för leverans: Sverigemarkisen

  Sverigemarkisen är en uppskattad terrassmarkis med gedigen konstruktion och stilren design. Markisen tillverkas i Sverige och finns i två olika storlekar, 400 x 300 cm och 480 x 300 cm.

  Läs mer här.

  Läs mer »
 6. Sun Off förvärvar sin femte butik – för i år

  Sun Off förvärvar sin femte butik – för i år

  Från norr – till söder. Sun Off i Stockholm förvärvar butiken Berglunds Persienn och Markis i Skarpnäck, söder om Stockholms centrum. Solskyddskedjan tar därmed ett större grepp geografiskt i vår huvudstad.

  Läs mer »
 7. Vi söker installationstekniker till Stockholm

  Vi söker installationstekniker till Stockholm

  Sök dig till oss på Sun Off i Stockholm; vi är redo att välkomna dig i rollen som installationstekniker. Tjänsten passar perfekt för dig som uppskattar att få arbeta fysiskt, vistas mycket utomhus och skapa goda kundrelationer.

  Läs mer »
 8. Sun Off söker montör till Umeå

  Sun Off söker montör till Umeå

  Vi erbjuder dig ett roligt och varierande jobb med mycket frihet under ansvar. För att passa i rollen måste du vara en händig, självgående person med exempelvis snickare eller liknande yrke i bakgrunden.

  Läs mer »
 9. Vårkampanj: 20% rabatt på vårt utomhussortiment

  Vårkampanj 2023

  Mitt i vintern kan det tyckas avlägset med solavskärmning. Som bekant går dock tiden fort – och snart är vi där! Säkra sommarens skönaste skugga redan nu, med solskydd från oss på Sun Off.

  Läs mer »
 10. Fyra nya Sun Off-butiker!

  Fyra nya Sun Off-butiker!

  Småländska Markis & Persienn och Anderssons Markis i Varberg förvärvas nu av Sun Off. Skiftet träder i kraft i januari 2023.

  – Vi på Sun Off har följt Markis & Persienn under flera år och är imponerade över deras utveckling. Att nu få välkomna gänget till oss, med den kunskap och det kontaktnät de besitter, gör oss stolta. Känslan inför 2023 är mycket positiv, säger Jessica Bäckman, marknadskoordinator på Sun Off.

  Läs mer »
Sida