Sun Off förvärvar sin femte butik – för i år

Från norr – till söder. Sun Off i Stockholm förvärvar butiken Berglunds Persienn och Markis i Skarpnäck, söder om Stockholms centrum. Solskyddskedjan tar därmed ett större grepp geografiskt i vår huvudstad. – Med den nya butiken kompletterar vi vår närvaro och ringar in Stockholm på ett naturligt sätt, säger Brian Udrup, butiksägare på Sun Off i Stockholm.

Solskyddsbutiken Berglunds Persienn och Markis grundades 1989 och har genom åren levererat solskydd till många projekt, främst på privatsidan. Nu sker ett generationsskifte och Sun Off i Stockholm (lokaliserad i norrorten Danderyd) förvärvar butiken i Skarpnäck, söder om huvudstaden. – Butikens befintliga kollegor bär på stor kunskap och med fler resurser på väg in, ser vi att butiken fortsätter på sitt positiva spår och går en spännande framtid till mötes, säger Brian Udrup, butiksägare på Sun Off i Stockholm.

Fem förvärv i år – innan mars är över

Sun Off är inne i en intensiv fas av nyrekrytering och har sedan årets början redan vuxit med fem butiker. Till de nyligen anslutna Sun Off-butikerna i Småland sällar sig alltså nu butiken i Skarpnäck; ett välkommet förvärv även från huvudkontorets sida. Elin Nork, Sortiment och konceptansvarig på Sun Off, berättar mer. – Stockholm har enorma möjligheter inom såväl privatsidan som kommersiellt, och att vi växer här känns superkul och helt rätt. Vi ser fram emot nyöppningen av butiken i april.

Kontakt

Brian Udrup
Sun Off Stockholm
070-787 08 99
brian.udrup@sunoff.se

Butik Skarpnäck