Sun Off kommer till Karlstad

Tillsammans med franchisetagaren Niclas Norman erbjuder Sun Off nu solskyddsprodukter av svensk kvalitet med hög servicegrad till alla som bor i och runt Karlstad.

Niclas Norman har en gedigen bakgrund inom sälj och service. Nu verkar han som lokal representant i Karlstad och erbjuder Sun Offs kompletta utbud av svenska solskydssprodukter.

– Karlstad är en av de större svenska städerna, och det känns naturligt att vi verkar där. Precis som i andra områden finns där ett behov av god rådgivning och solskyddsprodukter av svensk kvalitet som passar, både funktionellt och rent estetiskt. Vi har markiser samt persienner för alla fasader och väder. Med våra servicebussar kommer vi att göra hembesök för att erbjuda hela produktsortimentet och god rådgivning. På så vis hittar vi den bästa lösningen för varje hem. Det hela känns redan riktigt spännande, säger Niclas Norman.

Sun Offs affärsutvecklare Niklas Olausson ser positivt på den nya etableringen, och menar att det är ett av flera steg i Sun Offs expansion.

– Det är roligt att se hur vi växer med starka och trygga partners. Niclas Norman är en person som är serviceorienterad, kompetent och dessutom har ett gott lokalt kontaktnät. Sådana personer ser vi oss alltid om efter, och jag är övertygad om att Niclas Norman kommer att skapa framgång för Sun Off och alla våra kunder i Värmland, säger Niklas Olausson.